Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗ

Σπουδαίο ματς έγινε στην αναμέτρηση των Νεανίδων του γηπεδούχου Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών και της φιλοξενούμενης δικής μας ομάδας όπου χάσαμε με 3-1 σετ την Κυριακή το απόγευμα.
Μπράβο στο Μέγα που κέρδισε  με 3-1 επειδή οι αθλήτριες του ήταν πιο ψύχραιμες στις λεπτομέρειες,  αλλά μπράβο και στα κορίτσια του Γ.Σ.Κοζάνης που έπαιξαν πολύ καλά και αν μπορούσαν να διαχειριστούν το άγχος τους σίγουρα θα  έβαζαν  δύσκολα στους γηπεδούχους. Θα μπορούσαν τα κορίτσια μας να φτάσουν ακόμα και στη νίκη αν δεν προδίδονταν από την απειρία τους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ιδιαίτερα στο τέταρτο σετ όταν και ήταν πολύ συγκεντρωμένες και με αθλητοπρέπεια που απαιτούν αυτοί οι αγώνες. Ωστόσο πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα και στις δύο ομάδες γιατί πρόσφεραν όμορφο θέαμα.
Ο Γ.Σ.Κοζάνης  έχει μέλλον και συνέχεια και επενδύει στα παιδιά του που τα έδωσαν όλα μέσα στα Γιαννιτσά-εκτός από το τρίτο σετ όπου επήλθε λόγω κακής ψυχολογίας ολοκληρωτική κατάρρευση.
Ψηλά το κεφάλι. Και τα λάθη είναι μέσα στο πρόγραμμα και η ατυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, αρκεί να μην τα παρατάτε . Άλλωστε ,αφού οι αθλήτριες του Δημήτρη Τιτέλη μάχονται όπως στο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Μέγα  τι παράπονο να έχει κάποιος;
Προχωράμε και σε αυτό το πρωτάθλημα με τις ίδιες πάντα αρχές .Είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε.
Όσον αφορά στο παιχνίδι το πρώτο σετ το πάλεψαν τα κορίτσια μας, αν και έχασαν πολλά σερβίς. Το δεύτερο με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα το κέρδισαν κι έγινε το 1-1. Στο τρίτο σετ δεν μπήκαν καλά και τότε ο κόουτς έβγαλε όλες τις βασικές, τις έστειλε να κάνουν εντατικό ζέσταμα και αυτό το σετ οι αθλήτριες που κατά κανόνα δεν έχουν και πολύ χρόνο συμμετοχής το έχασαν με κάτω τα χέρια. Στο τέταρτο σετ ήμασταν πίσω στο σκορ 21-16 και το πήγαμε στο 21-22, όμως η απειρία μας πρόδωσε, δεν μπορέσανε τα κορίτσια μας να διαχειριστούν τον ενθουσιασμό τους και οι πιο έμπειρες αντίπαλοι τους κέρδισαν τελικά και έτσι σκιαγραφείται αυτός ο αγώνας.
*Άριστη η διαιτησία του κ. Σαρακηνίδη. Στη Γραμματεία η κ. Γοτουχίδου.
*Από τη Διοίκηση την ομάδα συνόδεψαν στα Γιαννιτσά ο Πρόεδρος Δ.Παφίλης, ο Ειδικός Γραμματέας Κώστας Λατσκούλης και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Ντέρος που ήταν και ο έφορος μας στον πάγκο.
*Τα σετ: 25-20, 23-25, 25-5, 25-22
Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Τρυφώνη, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση.