Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΠΗΡΑΝ 3-1 σετ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

 

 

 

Λατρεύουμε και στηρίζουμε αυτή  την ομάδα των Νεανίδων όχι μόνο τη φετινή αλλά κάθε χρονιάς γιατί αυτά τα ίδια κορίτσια συγκροτούν και τη Γυναικεία μας ομάδα. Αυτή η ομάδα με δυνατότητες και αδυναμίες κάθε χρόνο είναι μια οικογένεια. Και αυτή η ομάδα κέρδισε με το σπαθί της στο τοπικό ντέρμπι τους Πάνθηρες με 3-1 σετ. Οι φίλοι αυτής της ομάδας που βρέθηκαν στο ΔΑΚ έδωσαν ώθηση στις αθλήτριες με τη φωνή και τη συμπαράσταση τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με σκοπό να παίζουμε καλό βόλεϊ, να βελτιώνεται η ομάδα και να ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Ωστόσο κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό κι εμείς τα αντιμετωπίζουμε το καθένα με τις ιδιαιτερότητες του. Όπως ξεχωριστό ήταν και το παιχνίδι της Κυριακής όπου «όλα τα λεφτά» ήταν το τρίτο σετ που το πήραμε με 26-24 και ενώ το δεύτερο το είχαν πάρει οι φιλοξενούμενες.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Νάνου αφού οι υποδείξεις του ήταν κατά βάση αντικειμενικές. Τα όποια λάθη οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα. Συνεργάτισσα  του η κ. Καρανίκου.

*Από την ομάδα μας απουσίαζαν η Τότσκα που είναι τραυματίας και η Καρυπίδου.

*Παρόντες από τη Διοίκηση στον αγώνα της Κυριακής ήταν οι: Δ.Παφίλης (Πρόεδρος), Γ.Ντέρος (Αντιπρόεδρος), Όλγα Βαχτσεβάνου (Γενική Γραμματέας), Πάρης Μουτσιούνας (Ταμίας), Ε.Αλεξόπουλος (μέλος του Δ.Σ.).

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-22, 18-25, 26-24, 25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Ντέρου, Κυρατζίδου,  Τσιαούση, Δύντσικου,  Παφίλη, Τσανακτσή, Φακίτσα, Τσουτζίδου, Ζυμάρα, Πάπιστα, Κανίνα,  Παπαζήση, Μαυροματίδου