Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 3-1

 

Παρά την καλή προσπάθεια, που έγινε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μ.Αλέξανδρο Γιαννιτσών,  τόσο από τα κορίτσια μας που τα έδωσαν όλα, όσο και από τον προπονητή,  χάσαμε με 3-1 σετ στον πρώτο  αγώνα για το πρωτάθλημα Νεανίδων.

Το αποτέλεσμα στον αγώνα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, αν σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και πάντως κοντά στη λήξη των σετ τα οποία ήταν όλα γεμάτα, ο διαιτητής Χάνος δεν είχε κάποια πολύ καθοριστικά-εις βάρος μας-σφυρίγματα.

Με το ''αν'' και το ''ίσως'', προφανώς, δεν κάνουμε τίποτα, αλλά, η αγωνιστική βελτίωση που υπάρχει στις αθλήτριές μας, η σκληρή δουλειά του προπονητή, πρέπει να αποτυπωθεί και σε αποτελέσματα. Το αξίζουν τα ίδια τα παιδιά. Κι ο προπονητής τους. Για δικαιολογίες δε ψάχνουμε.

Αν και έπαιξε άρρωστη η Εμμανουηλίδου, με στομαχικές διαταραχές η Βόντσα, με πόνους στο στήθος η Τσιαούση, απουσίασε η Καλογερίδου  που ....αποσυντονίσθηκε λόγω των φροντιστηρίων.

Αλλά, ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης δε...σκούζει όταν χάνει.

Απλώς, αν κι όποτε χρειάζεται...φωνάζει  όταν βλέπει το στραβό.

Ο διαιτητής κ. Χάνος έδωσε δικαιώματα με τις υποδείξεις του. Μόνο παρατυπίες και λάθη από τη δική μας ομάδα έβλεπε. Και η αυστηρότητά του εξαντλήθηκε με κίτρινη κάρτα στην ομάδα μας και στο δεύτερο σετ όταν το σκορ ήταν 23-22 και σε υποτιθέμενη πιαστή της Πεχλιβανίδου που μόνο αυτός είδε, αντί να ισοφαρίσουμε έγινε το 24-22 και υπέδειξε κόκκινη για διαμαρτυρία στον προπονητή μας, άρα πόντος εις βάρος μας και χάθηκε το σετ.

Επειδή ο κανονισμός διαιτησίας είναι για όλους κοινός, εμείς θέλουμε από τους διαιτητές ακόμα κι όταν κάνουν λάθη να είναι ανθρώπινα, θέλουμε όλα τα παιχνίδια να παίζονται με δικαιοσύνη κι ας τα χάσουμε, αν δεν είμαστε καλοί.

Βεβαίως δεν αμφισβητούμε την αξιοσύνη των γηπεδούχων, αναφερόμαστε μόνο στη δική μας ομάδα. Συγχαρητήρια στο Μ.Αλέξανδρο  για τη νίκη του.

*Έφορος της ομάδας στον πάγκο ο Γιώργος Βασιλειάδης.

*Από πλευράς Διοίκησης ήταν παρών ο Πρόεδρος κ. Παφίλης. Στην κερκίδα ήταν και ο έφορος Κ.Δύντσικος.

*Τα σετ:25-18, 25-22, 21-25,25-21

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου , Φακίτσα, Τσιαουση, Πεχλιβανίδου, Βόντσα ,Τσανακτσή, Δύντσικου, Ντομοπούλου, Εμμανουηλίδου, Τότσκα,Φασούλα, Παφίλη