Αρχική

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: ΑΝΕΥΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

 

Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας της ομάδας μας με τον Αρχέλαο Κατερίνης η ήττα ήρθε φυσιολογικά μια που οι αθλήτριες μας μπήκαν μεν δυνατά και με σκοπό να διεκδικήσουν ότι περισσότερο μπορούσαν απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα που μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να μην πηγαίνει και πολύ καλά, όμως μέσα στην έδρα μας βρήκε λύσεις απέναντι σε ημιτελείς προσπάθειες των δικών μας αθλητριών. Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 0-2 σετ, δείξαμε κάποιο εγωισμό και κάποια αντίδραση και μειώσαμε σε 1-2 σχετικά εύκολα, όμως στο τέταρτο και τελευταίο σετ παρουσίασε η ομάδα μας το ίδιο ψυχολογικό πρόβλημα που την χαρακτηρίζει και χάσαμε με 1-3 σετ. Η ουσία είναι ότι στα τελειώματα των σετ δεν είχαμε απαντήσεις και ψυχολογική ετοιμότητα απέναντι στην αντίδραση του Αρχέλαου που σε αυτούς τους τομείς  κυριάρχησε στη συνέχεια και έφθασε στη νίκη.

Αλλά όλα  μέσα στο πρόγραμμα είναι. Πέφτεις, προσπαθείς, βελτιώνεσαι, μαθαίνεις από τα λάθη σου, σηκώνεσαι ξανά. Αυτός είναι ο αθλητισμός. Και αυτά τα παιχνίδια που κάνουν οι Νεάνιδες μας είναι παιχνίδια για να μαζέψουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν σε καλύτερο επίπεδο σε ανώτερα πρωταθλήματα.

*Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Σαρακινίδη που στη Γραμματεία μαζί του συνεργάστηκε η κ. Καραπάνου.

*Από τη Διοίκηση το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης και ο Ταμίας Πάρης Μουτσιούνας.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας η Μαρία Παπαχαντζή.

*Τα σετ: 23-25,23-25 25-17, 22-25

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ (κόουτς Δ.Τιτέλης): Καρυπίδου, Ντέρου, Τσιαούση, Παφίλη, Δύντσικου, Μαυροματίδου, Τσουτζίδου, Πάπιστα, Φακίτσα, Ζυμάρα, Κυρατζίδου, Τσανακτσή, Παπαζήση, Κανίνα.