Αρχική

Νίκη-πρόκριση για την Κοζάνη με 2-1 επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού Πρέβεζας

1174899_10202099313190712_199904244_nΝίκη που σημαίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου η Κοζάνη, που επικράτησε με 2-1 του Κεραυνού Θεσπρωτικού Πρέβεζας στο ΔΑΚ Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος έχαναν με 1-0, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Ειδικότερα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλου στο 17′ και στο 30′ που τα σουτ που έκανε πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπακόλα. Η Κοζάνη είχε και δοκάρι στο 20′ σε σουτ του Μπουλγκουρίδη. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Νικολάου που αφού πέρασε και τον εξερχόμενο Κοκκινίδη σε κενή εστία έκανε το 0-1, παρά τις διαμαρτυρίες για οφσάϊντ.


Στο 53′ ψηλοκρεμαστή σέντρα από δεξιά του Κυρ. Παπαδόπουλου, κεφαλιά του Ταφαρλή στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά νέα κεφαλιά του Σκέρντι Χαματάϊ, ο Σιδηρόπουλος απέκρουσε μέσα από τη γραμμή με το χέρι, αλλά ο βοηθός έδειξε σέντρα, για το 1-1. Στο 74′ μπαλιά του Προβίδα στα πλάγια στον νεοεισελθόντα Μπράνε Βασιλίεβιτς που με ωραίο διαγώνιο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους. Στον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου η Κοζάνη θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον νικητή του ζευγαριού Όλυμπος Κέρκυρας – Οδυσσέας Κορδελιού.

ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Μαλούτας, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (67′ Βασιλίεβιτς), Μπουλγκουρίδης (89′ Ηλ. Τσικόπουλος), Προβίδας (80′ Πιπινίκας), Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (Φίντζος): Μπακόλας, Στ. Κούσης (86′ Λάππας), Φαρμάκης, Μπουρδούβαλης, Ρακόπουλος, Γατσέλος, Νικολάου, Φλώρος, Σιδηρόπουλος, Φέκκας, Κολιός (56′ Τζιάκος, 77′ Σπ. Κούσης).

Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος