Αρχική

Μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική: Τον έπνιξε το άγχος και η γραμμή μαζινό του Άργους

Ένας αγχωμένος Εορδαϊκός δεν κατάφερε να ζευγαρώσεις τις νίκες του στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στον Παναργειακό Άργους Ορστικού.
Έτσι η ομάδα της Πτολεμαΐδας παρέμεινε στη πρώτη θέση αλλά νιώθει την ανάσα της Φλώρινας που πέρασε με διπλό από το Βατόλακκο.


Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους ο Εορδαϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό για την τελική προσπάθεια σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο που τον δυσκόλευε πάρα πολύ να παίξει καλό ποδόσφαιρο.
Απέναντι του μια ομάδα που κατέβηκε για να μη χάσει, έπαιξε φουλ άμυνα και απείλησε μόνο μια φορά και αυτή από λάθος της άμυνας.
Ο Εορδαϊκός είχε τις ευκαιρίες του αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει ένα τέρμα που σίγουρα θα άλλαζε τη μορφή του παιχνιδιού.
Επόμενος αντίπαλος για τον Εορδαϊκό η Α.Ε.Π. Βατολάκκου εκτός έδρας με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο.
Η εικόνα του παιχνιδιού:
Μόλις στο 2ο μπροστινή μπαλιά Σερσέμη στο Μαυροματίδη ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
Στο 18ο από λάθος της άμυνας του Εορδαϊκού ο Τσαμτσάκης έβγαλε μπροστινή μπαλιά στο Χρήστου που πλάσαρε άουτ ενώ 10 λεπτά μετά εκτέλεση φάουλ Συμεωνίδη δύσκολη απέκρουσε από τον Αζέμη.
Στο 35ο ο Σερσέμης σέντραρε ο Μουρατίδης προσπάθησε να γυρίσει στον Αζέμη, παρενεβλήθη ο Μαυροματίδης αλλά πλάσαρε άουτ.
Τελευταία καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 60ο όταν εκτέλεση φάουλ του Συμεωνίδη η μπάλα πέρασε από όλους για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Αναγνωστόπουλος. Ένας Αναγνωστόπουλος που αποβλήθηκε με 2 κίτρινες στο 88ο .
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Σημαιάκη (Κελάζογλου- Γούτας) του Σ.Δ. Χαλκιδικής. Κίτρινες είδαν οι Τακίδης, Λιάμης, Μουρατίδης, Παπαηλίας, Βακόπουλος.
Εορδαϊκός: Περπερίδης, Τακίδης (64ο Φίλκας), Χαραλαμπίδης, Τζουβάρας, Λιάμης, Αμαραντίδης, Βοριαζίδης (72ο Αμπατζίδης), Συμεωνίδης, Σερσέμης, Σακαλής (80ο Πασχαλίδης), Μαυροματίδης.
Παναργειακός: Αζέμης, Ματσιάς (55ο Αχμέτ Λι), Μουρατίδης (88ο Παπαηλίας), Σαλονικίδης, Βασιλειάδης, Βακόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Ιωαννίδης, Τσαμτσάκης, Καλύβας, Χρήστου (71ο Ιωάννου).
Θ. Ηλιάδης