Αρχική

Μια γιορτή με πρωταγωνιστές τα παιδιά

Μια μοναδική και ευχάριστη ποδοσφαιρική εμπειρία
Στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο  για 2η συνεχή χρονιά διεξήχθη από τις 13  έως τις 16 Ιουνίου το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Συμμετέχω , άρα κερδίζω » που συνδιοργάνωσαν ο Μακεδονικός Κοζάνης και ο ΠΑΟΚ Κοίλων . .


Το τουρνουά για δεύτερο χρόνο γνώρισε,  μεγάλη επιτυχία τόσο στην οργάνωση, όσο και στην συμμετοχή εκατοντάδων ποδοσφαιριστών από τις 29 ακαδημίες που συμμετείχαν
Περισσότερα από 1200 παιδιά,  συμμετείχαν στην  ποδοσφαιρική  αυτή γιορτή , με τους διοργανωτές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να μείνει αξέχαστη η εμπειρία στις ομάδες που συμμετείχαν .
Οι εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές μακριά από σκοπιμότητες ,παρουσίασαν όχι μόνο το πλούσιο ποδοσφαιρικό τους,  ταλέντο αλλά και το άξιο συγχαρητηρίων αθλητικό τους ήθος .
Τα παιδιά χειροκροτήθηκαν για τις προσπάθειές τους από τους γονείς που ακολούθησαν τις αποστολές, αλλά και το πλήθος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τους αγώνες .
Σ αυτούς τους αγώνες δεν είχε σημασία το αποτέλεσμα .Εκείνο που έχει σημασία για τα παιδιά είναι το γεγονός ότι μέσα από τέτοιες δραστηριότητες πέρα από τη χαρά του παιχνιδιού έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους φίλους και συγχρόνως να αναδείξουν το ταλέντο τους και τις αρετές τους .
 Ήταν μια γιορτή !!! και το πιο σημαντικό τα ΧΑΜΟΓΕΛΑ των παιδιών 'ζωγραφισμένα' τρεις μέρες στα πρόσωπα τους!
Οι διοργανωτές βράβευσαν όλες τις ακαδημίες για τη συμμετοχή τους με αναμνηστικά κύπελλα .
Το πάθος και η εμμονή αυτών που πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα, η από την πρώτη στιγμή, στήριξη όλων σχεδόν των ακαδημιών της Κοζάνης, η συμμετοχή των ακαδημιών που ταξίδεψαν για να βρεθούν και να αγωνιστούν στο τουρνουά, αλλά και η μεγάλη δύναμη του τουρνουά, οι άνθρωποι  που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους , ήταν τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο στόχος και ο σκοπός που είχαμε θέσει από την αρχή επιτεύχθηκε στο ακέραιο, ένας στόχος τόσο απλός και κοινότυπος αλλά παράλληλα και τόσο δύσκολο να πιαστεί εάν δεν υπάρξει άριστη συνεργασία.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου!