Αρχική

Με 3 μετάλλια επιστρέφουν από Βρυξέλλες οι αθλητές του συλλόγου "Μακεδονική Δύναμη"

Με 3 μετάλλια επιστρέφουν οι αθλητές του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη όπου συμμετείχαν στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στις Βρυξέλλες .

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές πρωτάθλημα taekwondo ΄΄Indoor Brussels 2013 ΄΄ στις 7 Δεκεμβρίου όπου αγωνίστηκαν συνολικά 600 αθλητές από 15 χώρες. Από τον σύλλογο της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης έλαβαν μέρος τρεις αθλητές, εκ των οποίων οι Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στυλιανός και Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος συμμετείχαν ως μέλη της Μακεδονικής Δύναμης ενώ ο Τζέλλος Νικόλαος συμμετείχε ως μέλος της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος.
      Η τριμελής αποστολή μας κατάφερε να επιστρέψει στη χώρα μας με τρία μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητής μας ΜεχτερίδηςΠαπαδόπουλος Στυλιανός ύστερα από 5 νικηφόρους αγώνες κατέκτησε τοχρυσό μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των -68kg ανδρών. Οι αντίπαλοι που βρέθηκαν μπροστά του και κατάφερε να ξεπεράσει ήταν Γάλλος στον 1οαγώνα, Βέλγος στον 2ο, Άγγλος στον 3ο αγώνα, συνέχισε στον ημιτελικό με Ισπανό αντίπαλο και έφτασε στον τελικό όπου κέρδισε και τον Αιγύπτιο.
  Ο Τζέλλος Νικόλαος έκανε κι αυτός μία πολύ καλή εμφάνιση και απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των
 -80kg ανδρών. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Έλληνας πρωταθλητής μας δεν έχασε στον τρίτο του αγώνα αλλά λόγω τραυματισμού αναγκάστηκε να σταματήσει.
  Τέλος, ο Βενιαμίν της παρέας, Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιοςανέβηκε κι αυτός στο τρίτο σκαλί του βάθρου κρεμώντας το χάλκινο μετάλλιοστο στήθος του στην κατηγορία των -65kg παίδων, ύστερα από 2  αγώνες και μία παρουσία αντάξια του επιπέδου του πρωταθλήματος.
     Στο τέλος του πρωταθλήματος διοργανώθηκε κι ένα extra ομαδικό πρωτάθλημα όπου 7 Κορεάτες πρωταθλητές ήρθαν αντιμέτωποι με 7 αθλητές τους οποίους επέλεξαν οι διοργανωτές, για έναν μόνο αγώνα. Ανάμεσα στους επιλεχθέντες ήταν και ο αθλητής μας Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στυλιανός που μάλιστα κατάφερε να κερδίσει τον Κορεάτη αντίπαλό του με σκορ 3 – 2.
Πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις αθλητές για την συμμετοχή και τις επιτυχίες τους εύχεται το Δ.Σ. του συλλόγου, καθώς και σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές της Ε.ΤΑ.Β.Ε.