Αρχική

Με 22 συμμετοχές θα διεξαχθεί το 3ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου

Με 22 συμμετοχές θα διεξαχθεί ο αγώνας που θα έχει ως επίκεντρο τον Βελβεντό Κοζάνης, το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

3o-ralli-sprint-velventou-1Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή του 3ου Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού, αγώνα που διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο “Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού” (Σ.Μ.Α.Β.) και αποτελεί τον 5ο και τελευταίο γύρο του Περιφερειακού Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος.

Οι διαδικασίες του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου, καθώς και η Πανηγυρική Εκκίνηση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, ενώ το καθαρά αγωνιστικό μέρος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, με δύο περάσματα από την Ειδική Διαδρομή “Μικρόβαλτο-Λιβαδερό” που έχει μήκος 16,1 χιλιομέτρων. Στο Λιβαδερό θα φιλοξενηθεί και ο Χώρος Επισκευών.

Το 3ο Ράλλυ Σπριντ Βελβεντού αποτελεί τον επίλογο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Βορείου Ελλάδος και ουσιαστικά θα κρίνει, ποιοι από τους οδηγούς θα συνεχίσουν στον Τελικό του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο. Όσον αφορά στις συμμετοχές του αγώνα, οι Κατηγορίες C1 και C2 αποτελούνται συνολικά από 5 αυτοκίνητα, τη στιγμή που η C3 συγκέντρωσε 6 συμμετοχές. Στο πλαίσιο της C4 θα αγωνιστούν 2 πληρώματα, ενώ οι Κατηγορίες C5 και C6 που είναι πάντοτε πολύ ανταγωνιστικές, προσφέρουν στον αγώνα επιπλέον 3 και 6 αυτοκίνητα.

Μετά από σχετική απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Κοζανίτη μηχανικού Βαγγέλη Παλαπανίδη, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας.

3o-ralli-sprint-velventou-2

Ο Βελβεντός Κοζάνης ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τα πληρώματά τους, για έναν αγώνα που προμηνύεται ιδιαίτερα ενδιαφέρων τόσο αναφορικά με την έκβαση του αποτελέσματος, όσο και για το θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλητές, στους θεατές που θα βρεθούν στις “κερκίδες” της Ειδικής Διαδρομής.

Πηγή: https://time2rally.gr