Αρχική

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κοζάνης

epitrapezia-antisfairisiΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κοζάνης, που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. Κοζάνης και ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης.

Στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα του 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης όπου και εδρεύει ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ και πραγματοποιεί προπονήσεις για τα μικρά παιδιά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6μ.μ.-8μ.μ., οι μικροί μαθητές και μαθήτριές μας χάρηκαν το δημοφιλές άθλημα του πινγκ-πονγκ και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φίλους τους.

Συμμετείχαν παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία 1ο (Γ. ΚΟΝΤΑΡΗΣ), 2ο , 5ο , 6ο , 11ο , 12ο , 13ο , Χ. ΜΕΓΔΑΝΗΣ, 18ο και Κοίλων.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν

στις μαθήτριες Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ η Γεωρμπαλίδου Θεοδώρα του 5ου Δ.Σ. Κοζάνης,
στις μαθήτριες Ε΄, ΣΤ΄ η Κοκκινίδου Βάγια του 2ου Δ.Σ. Κοζάνης,
στους μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, ο Καπαγιαννίδης Ελευθέριος του Δ.Σ. Κοίλων
και στους μαθητές Ε΄, ΣΤ΄ ο Βελώνης Δημήτριος του 11ου Δ.Σ. Κοζάνης.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων κ. Χαλβατζής Γεώργιος, το μέλος του ίδιου συλλόγου κ. Κυριακόπουλος Χρήστος, ο διευθυντής του Δ.Σ. Χ. ΜΕΓΔΑΝΗΣ κ. Βελώνης Θωμάς και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Διδασκάλου Κων/νος.

Άψογος στην οργάνωση της γραμματείας των αγώνων ήταν ο γεν. αρχηγός του Σ.Ε.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Ιορδανίδης Ανδρέας, ενώ τις διαιτησίες έκαναν μεγαλύτεροι αθλητές του Σ.Ε.Α.Κ.