Αρχική

Με επιτυχία και εμπειρίες οι αγώνες των Ακριτών Κοζάνης με τον Παναιτωλικό | φωτο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι των ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ στο Αγρίνιο και στην Αμφιλοχία. Οι ΑΚΡΙΤΕΣ φιλοξενήθηκαν από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις τους στο EMILEON και έπαιξαν αγώνες με την Κ15 - Κ13 και Κ11 της ομάδας του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ την Κυριακή 6 Μαρτίου το πρωί.


Οι ΑΚΡΙΤΕΣ πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και έφεραν τα ακόλουθα αποτελέσματα:
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ15 - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ   2 - 2
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ13 - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ   3 - 3
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ11 - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ   4 - 2
Την προηγούμενη ημέρα Σάββατο 5 Μαρτίου το απόγευμα η ομάδα των ΑΚΡΙΤΩΝ φιλοξενήθηκε από τον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΛΟΥΤΡΟΥ όπου και εκεί έπαιξαν αγώνες με τις αντίστοιχες ομάδες με τα εξής αποτελέσματα:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIOR
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  2 - 11
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  1 - 4
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ - ΑΚΡΙΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ  1 - 2
Η Διοίκηση των ΑΚΡΙΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ ευχαριστεί όλους τους αθλητές του για την αγωνιστική προσπάθεια που κατέβαλαν αλλά και γενικά για την όλη συμπεριφορά τους, αλλά και τους συνοδούς των αθλητών για την βοήθεια που προσέφεραν για να γίνει επιτυχημένη αυτή η εκδήλωση.
Επίσης ευχαριστεί την ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ για την άριστη φιλοξενία τους και συγκεκριμένα τους κ. ΡΗΓΑ, ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ (προπονητές) και τον κ. ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ (υπεύθυνο ακαδημιών), αλλά και το προσωπικό του EMILEON.
Επίσης την ομάδα του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ για την άριστη φιλοξενία και συγκεκριμένα την Διοίκηση της, τον πρόεδρο κ. ΣΤΑΘΗ ΝΕΦΡΟ και κ. ΚΟΜΠΟ έφορο Παιδικού.
Τέλος τους κ. ΝΤΑΪΚΟ Γιώργο και Φάνη για την φωτογραφική κάλυψη των αγώνων όπως επίσης και τους κ. ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΛΑΜΠΡΟ και ΤΣΙΤΣΟΜΗΤΣΟ ΣΩΚΡΑΤΗ για την βοήθεια που προσέφεραν στην αποστολή των ΑΚΡΙΤΩΝ.