Αρχική

Μεταγραφές – αποδεσμεύσεις Ιανουαρίου 2015 για Βέρμιο

Σε τρεις μεταγραφές,  πραγματοποίησε η ομάδα του Βερμίου  στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η ομάδα του Βερμίου επένδυσε στο ταλέντο και στην εμπειρία. Οι παίκτες που ήρθαν στον σύλλογο είναι:      
 Βερύκοκος Γιάννης  από τον Ηρακλή Κρυόβρυσης (28 ετών) μεσοεπιθετικός , με τρομερή έμφαση στην εκτέλεση φάουλ, μιας και έχει δυνατό σουτ. Ο Βερύκοκος είναι γνωστό ότι έχει παίξει σε ομάδες, Γ΄ και   Δ΄ εθνικής και διαθέτει την ανάλογη εμπειρία, που θα βοηθήσει πολλή την ομάδα.
        
                                                                                                         
Τσάκαλος Θεοχάρης ( 17 ετών) στόπερ από Αναγέννηση Πτολεμαΐδας. Ο Τσάκαλος  αγωνίζεται στην θέση του στόπερ αλλά και του αμυντικού χαφ και θα δώσει πολλές λύσης στον Νίκου Γεωργιάδη.
      
Σαραντζής  Κωνσταντίνος (24 ετών)  μέσος, ελεύθερος. Ο Σαραντζής είναι  παίκτης στο χώρο του κέντρου, όπου μπορεί να δώσει την πάσα για το εύκολο γκολ.
Η διοίκηση του Βερμίου καλωσορίζει τους παίκτες στην οικογενια της ομαδας , και τους εύχεται καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Ε.Π.Σ Κοζάνης. 
Από την άλλη αποδέσμευσε τέσσερις  παίκτες:
Πανάκης  Κωνσταντίνος (32) στόπερ  Γαλατινή
Χριστοφορίδης Βασίλης(24 ετών) μέσος
Μακεδονικό Φούφα

Γκαλαφάγκας Παναγιώτης ( 19 ετών)  δεξί χαφ Άρης Μαυροπηγής

Αλιατίδης  Γεώργιος (16 ετών) αμυντικός στον Ατρόμητο Πτολεμαΐδας.
Η διοίκηση του Βερμίου θέλει να ευχαριστήσει τους τέσσερις  παίκτες για την προσφορά τους στον σύλλογο, και τους εύχεται καλή συνέχεια στην νέα τους  ομάδα.

                                                                                      Γραφείο  τύπου: Α.Σ Βέρμιο Καρυοχωρίου