Αρχική

Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο νέων κριτών της Κοζάνης

Σεμινάριο νέων κριτών ΚοζάνηςΜε μεγάλη προσέλευση των ενδιαφερομένων πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο νέων κριτών που θα στελεχώσουν τους αγώνες αυτοκινήτου. Το διήμερο σεμινάριο περιελάμβανε θεωρητικό μέρος και γραπτές εξετάσεις που έγιναν το Σάββατο 22 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Την Κυριακή μεταφερθήκαμε στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στον Κασλά Κοζάνης όπου έγινε πρακτική επίδειξη αγώνων και καταστάσεων που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι κριτές σε ένα αγώνα. Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένουν τώρα τα αποτελέσματα από την Ομοσπονδία.

seminar01Πήραν μέρος 46 νέοι κριτές που έχοντας επιτύχει στα γραπτά και πρακτικά καθήκοντα που δοκιμάστηκαν, θα λάβουν το βαθμό Δόκιμου Κριτή που θα πρέπει να κάνει τουλάχιστο 4 αγώνες μαζί με ένα έμπειρο κριτή ώστε να μπορεί να αναλάβει δικό του πόστο αργότερα. 

Το παρόν έδωσαν κριτές από το ΣΜΑΚ που είχε και τη μεγαλύτερη συμμετοχή με 17 μέλη και από τα σωματεία ΣΜΑΒ, ΛΑΒ, ΑΛΠ, ΛΑΝ και ΑΟΘ.

Τη διοργάνωση ανέλαβε ο ΣΜΑΚ και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) με εισηγητές τους κ.  Ζηρόπουλο και Ριζικάρη. 

seminar01 seminar01 seminar01 seminar01 seminar01 seminar01 seminar01 seminar01