Αρχική

Μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζει η Κοζάνη

Σύμφωνα με  σάιτ της Ημαθίας μεγάλη μεταγραφή ετοιμάζει η Κοζάνη 

Πρόκειται για τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό και αρχηγό  της ΠΑΕ Βέροιας  Στέλιο Μαραγκό...
Ο Στέλιος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του 
Να τονίσουμε πως ο πατέρας του Στέλιου Μαραγκού ,Γιώργος έπαιξε παλαιότερα (δεκαετία του 80) στην Κοζάνη και αγωνιζόταν κι αυτός ως κεντρικός αμυντικός και αμυντικό χαφ
το ρεπορτάζ της  kerkidasport.gr

Μεγάλη έκπληξη και πολλά ερωτηματικά, προκαλεί η ξαφνική απόφαση του αρχηγού της ΒΕΡΟΙΑΣ Στέλιου Μαραγκού, να λύσει την συνεργασία του με την «Βασίλισσα του βορρά»!
Κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής που συνέβη αυτό, εν μέσω πρωταθλήματος, αποτελώντας βασικό παίκτη της ομάδας του, η οποία μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Και όντας μάλιστα ποδοσφαιριστής με πολλές εμπειρίες και εμψυχωτής των νέων παικτών της ομάδας.
Όσο για τα ερωτηματικά που προκύπτουν εύλογα από αυτή την απόφαση, έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι, ο Στέλιος Μαραγκός δεν ταλαιπωρούνταν από κάποιο τραυματισμό, ούτε ότι... τα πόδια του δεν τον κρατούσαν.
Άλλωστε μέχρι προχθές, ήταν βασικός παίκτης της ομάδας του και οι 4 μήνες ακόμη αγωνιστικής δράσης, μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος, δεν θα επιβάρυναν την σωματική του υγεία, όταν μάλιστα μιλάμε για έναν ιδιαίτερα γυμνασμένο ποδοσφαιριστή. Ένα παίκτη που ήταν απαραίτητος αυτή την χρονική στιγμή στη ΒΕΡΟΙΑ, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία και από αυτή την προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει, πόσο μάλιστα οι φυσικοί αρχηγοί της και παίκτες με την εμπειρία του Μαραγκού.
Γι' αυτό, κανένας δεν μπορεί να δεχτεί, ότι ο αρχηγός της «Βασίλισσας», θα εγκατέλειπε το καράβι που κινδυνεύει και θα άφηνε στα «κρύα του λουτρού» τη ΒΕΡΟΙΑ, μία ομάδα που υπηρέτησε με ευλάβεια και συνέπεια τόσα χρόνια.
Απάντηση σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα δίνει η δήλωση που έκανε αποκλειστικά στο kerkidasport.gr ο Στέλιος Μαραγκός, ο οποίος ευχαριστεί την οικογένεια Μπίκα, μέλη του υπαλληλικού προσωπικού και ένα μόνο στέλεχος της τωρινής ομάδας, τον Γιώτη Τσαλουχίδη, χωρίς να αναφέρει καθόλου τα μέλη της διοίκησης, κάτι που δείχνει προφανώς ότι ο μέχρι πρότινος αρχηγός της "Βασίλισσας" είναι χολωμένος από πρόσωπα και καταστάσεις!
Άλλωστε, άνθρωποι που είναι κοντά στο περιβάλλον του παίκτη, μιλάνε για άλλους λόγους (όχι αγωνιστικούς) που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η οποία γέμισε θλίψη στους φίλους της «Βασίλισσας»! Λόγοι που έχουν να κάνουν με την διαχείριση της λειτουργίας των αποδυτηρίων, από στελέχη που διαταράσσουν την ηρεμία της ομάδας (η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει αλλά αδυνατεί να λάβει μέτρα), κάτι που ο Στέλιος Μαραγκός δεν μπορούσε να δεχτεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην -πλέον- αρχηγός της ΒΕΡΟΙΑΣ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός απροόπτου στην γειτονική Κοζάνη, αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Γ' Εθνική κατηγορία!
Σίγουρα είναι λυπηρό παίκτες να θέλουν να φύγουν από την "Βασίλισσα", όπως για παράδειγμα έγινε τελευταία με τους Πεταυράκη, Πασά, Γαβριηλίδη, όταν μέχρι πριν λίγο καιρό οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές "παρακαλούσαν" να έρθουν στη ΒΕΡΟΙΑ!
Στ. Μαραγκός: "Έδωσα και την ψυχή μου γι' αυτόν τον σύλλογο"
Σε δήλωσή του στο kerkidasport.gr ο Στέλιος Μαραγκός αναφέρεται στην απόφασή του να αφήσει την "Βασίλισσα του βορρά" μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Ο κύκλος μου στην ομάδα έκλεισε και πήρα την απόφαση να αγωνιστώ σε ερασιτεχνική κατηγορία. Ευχαριστώ την οικογένεια Μπίκα για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, θα τους είμαι ευγνώμων για όλες τις στιγμές που εξαιτίας τους ζήσαμε. Ευχαριστώ τα σημαντικότερα στελέχη που ήταν και η βάση αυτής της ομάδας. Την Κατερίνα την Λιάκου, τον Σάκη τον Βούλγαρη, τον Κώστα τον Καράκωστα και τον Κοσμά τον Ρουζιντση. Σημαντικό ρόλο επίσης έπαιξε και ο κύριος Γιώτης Τσαλουχίδης που με τον ερχομό του βοήθησε την ομάδα στο να αλλάξει επίπεδο. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει τον στόχο της γρήγορα και να επέλθει η ηρεμία, γι αυτό πρέπει να τους στηρίξουμε όλοι. Έδωσα και την ψυχή μου γι αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για όλα όσα έχω κάνει, είτε ήταν σωστά είτε λάθος. Εις το επανιδείν".