Αρχική

Μεγάλη επιτυχία ο χορός και η κοπή της πίτας του Μακεδονικού Κοζάνης | φωτο - βίντεο

Επιτυχημένος για άλλη μια χρονιά ήταν ο ετήσιος χορός και η κοπή βασιλόπιτας της ακαδημίας του ΦΣ Μακεδονικού Κοζάνης που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων ¨GARDEN HALL ¨.
 Η παραδοσιακά πλέον επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, μελών, αλλά και φίλων..

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη παρά την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
Μετά το σύντομο καλωσόρισμα τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία  και τις ευχαριστίες του προέδρου, που τελειώνοντας την ομιλία του επισήμανε ότι από  το ποδόσφαιρο και γενικά από τον αθλητισμό πρέπει να κάνουμε μόνο φίλους ,έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας.
Το τυχερό τμήμα που έτυχε  το φλουρί ήταν τα Μίνι
Η ζεστή βραδιά άνοιξε  με το μοντέρνο χορευτικό του συλλόγου Μακεδονική δύναμη, με τις  δασκάλες   Αναστασία,  Ελευθερία, Κική  και 22 κορίτσια, που τίμησαν την εκδήλωση, χορεύοντας τρεις  μοντέρνες χορογραφίες κλέβοντας  την παράσταση και τα χειροκροτήματα.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Μακεδονικός τίμησε πρόσωπα που πρόσφεραν είτε στο σύλλογο είτε στο Κοζανίτικο αθλητισμό γενικότεραΤιμητικές πλακέτες
Ακολούθησαν οι απονομές

Στους Βετεράνους ποδοσφαιριστές Χρήστο Ζήφκα (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Γιώργος Κατσίκας)

και Χρήστο Γκάτα, (την απονομή έκανε ο Προπονητής του Μακεδονικού Τάκης Καραθανάσης).

 Ζήφκας και Γκάτας δύο μεγάλοι  ποδοσφαιριστές που μπορεί η καταγωγή τους να μην είναι από  Κοζάνη αλλά πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα του Φ Σ Κοζάνη,τότε που το γήπεδο γέμιζε ασφυκτικά από φίλαθλους της περιοχής.
Στη συνέχεια ο  Μακεδονικός τίμησε τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Κοζάνης που πέρασαν και πρόσφεραν και από τον  Μακεδονικό από το πόστο του προπονητή.

Τον Σωτήρη Βλάχο την τιμητική πλακέτα απένειμε ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και Χρήστος Σάββας.

Τον Παναγιώτη Τσακιρίδη ,την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του Μακεδονικού κ. Δημήτρης Πάτσιος.

Τον Θωμά Μακεδόνα,την απονομή  έκανε το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ Γιώργος Τοπαλίδης.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Λόζιος κ’ ανακατωσιά»,   οι οποίοι χάρισαν κεφάτες στιγμές στους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Με τη λύρα «ξεσήκωσε» και διασκέδασε τον κόσμο  ο Κώστας Πανυτσίδης.  
Η πίστα ''μέθυσε'' από τα ταλέντα με την παράσταση να κλέβουν οι παίκτες του Μακεδονικού δείχνοντας το ταλέντο τους και έξω από τα γήπεδα με χορευτικές φιγούρες !! Κέφι, χορός  και ζεστή ατμόσφαιρα συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε η βραδιά να κυλήσει εξαιρετικά ευχάριστα και να αποζημιώσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.
Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, με τους παράγοντες του συλλόγου, να παίρνουν τα εύσημα για την άψογη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ  Χρήστος Σάββας
Ο γεν γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Πέτρος Κυρζόπουλος
Το μέλος της ΕΠΣ κ Γιώργος Πανυτσίδης
Το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ Γιώργος Τοπαλίδης
Το παρόν έδωσαν  παράγοντες προπονητές και  μέλη των ομάδων της Κοζάνης , του Μακεδονικού Φούφα , της ΑΕ Κοζάνης  του Εθνικού Βατερού του Μέγα Αλέξανδρου Χαραυγής, του Έλατου Ελάτης  μέλη του χορευτικού συλλόγου Μακεδνοί.
....αλλά και πολλοί φίλοι  παράγοντες του αθλητισμού της Κοζάνης  που γέμισαν την αίθουσα.
Το Δ.Σ. του Μακεδονικού ευχαριστεί όλους τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση, τους χορηγούς τους δωροθέτες  και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου.

Δείτε περισσότερες αντιδράσεις

Σχολιάστε