Αρχική

Λύγισε στο τέλος ο Εθνικός

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα  κατάφερε να σκοράρει η Ακαδημία Σιάτιστας με τον φορμαρισμένο Παπαρίζο  στέλνοντας παίκτες ,και φιλάθλους της τοπικής ομάδας στα ουράνια στην προσπάθεια που κάνουν οι γηπεδούχοι να ανέβουν βαθμολογικά  αφού κατάφεραν να κερδίσουν τον Εθνικό Βατερού με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο το Βατερό μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι, δημιούργησε καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ δεν τα κατάφερε,η τοπική ομάδα ισορρόπησε το παιχνίδι με την πάροδο του χρόνου βγαίνοντας σιγά σιγά από την άμυνα της ,και απειλώντας περισσότερο με στημένες φάσεις τον πολύ καλό για άλλη μια αγωνιστική Τραπεζανλίδη.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στους γηπεδούχους ,εκμεταλλευόμενοι ότι παίζανε με ένα παίκτη παραπάνω, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Στεργίου στο 66′λεπτό της συνάντησης, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος.

Στο 17′ λεπτό σουτ του Πούλιου από καλή θέση η μπάλα φεύγει άουτ.                                                                                                                   Στο25′λεπτό καλό σουτ του Τσιούκρα η μπάλα φεύγει άουτ.                                                                                                                                               Στο 38′ λεπτό πάσα του Τσιούκρα στον Ζιώγο που σουτάρει λίγο άουτ από την εστία του Τραπεζανλίδη.

Στο 42′ λεπτό της συνάντησης  ο Μπούρτζος για τους γηπεδούχους, εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή αποκρούει ωραία ο τερματοφύλακας του Εθνικού.                                                                                                                                                                                                                  Στο 46′λεπτό της συνάντησης κόρνερ του Τσιούκρα ωραία κεφαλιά του Ζιώγου η μπάλα αουτ.

Στο 47′ λεπτό ωραία πάσα του Χατζηρούμπη μέσα στην μικρή περιοχή για τον αμαρκάριστο Πούλιο που σουτάρει ψηλά άουτ.                                                                                                                                                                                                                                                            Στο 49′λεπτό της συνάντησης κόρνερ του Μπούρτζου Μαρ. κεφαλιά  του Τσίτσα αποκρούει ενστικτωδώς ο Τραπεζανλίδης.

ΣΤΟ 60′λεπτό του αγώνα δυνατό σουτ του Στεργίου λίγο άουτ από την εστία του Διαμαντή.                                                                        Στο 78′ ωραίο σούτ του Γιαμουρίδη λίγο άουτ. Στο 79′λεπτό δυνατό σουτ του Μουστάκα απογειώνεται ο Τραπεζανλίδης και διώχνει κόρνερ. Και ενώ το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει ισόπαλο μια αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Βατερού, μετά από γέμισμα του Καστιά ,ο Παπαρίζος θα κοντρολάρει την μπάλα και με ωραίο σούτ θα κάνει το 1-0.

Καλή η διαιτησία των Πανυτσίδη,Λαμπριανίδη,Μπαλιάκα. 


AKAΔΗΜΙΑ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ(Χασιώτης Αθαν.)                                                                                                                   Διαμαντής, Μπούρτζος(87′Ζιώγος Γεω.), Τσίτσας, Κάστιας, Τσιούκρας(55′Τσακνάκης),Κατσίρης, Ζιώγος Κων,                             Ζιώγος Δημ,Χαϊτας(30′Μπούρτζος Μαρ.),Παπαρίζος,Μουστάκας.

Φ.Σ.ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ(ΑνδρεόπουλοςΑθαν.) Τραπεζανλίδης,Σαλονικίδης,Κεντεποζίδης(65′Γιαμουρίδης),                        Διαμαντής,  Ευκολίδης, Πούλιος,Στεργίου,Παναγιώτου,Κοντοδήμος(82′Παναγιωτελίδης),Χατζηρούμπης, Ηλίας(89′Δελιτζάκης).