Αρχική

Κώστας Διαμαντόπουλος: “Το κλειστό του Σπόρτιγκ να μετονομαστεί σε «Νικήτας Αλιμπράντης»”

Σε επικοινωνία του με το basketblog ο Κώστας Διαμαντόπουλος, το θρυλικό «ελάφι» του Σπόρτιγκ και καταξιωμένος προπονητής στη συνέχεια, κατέθεσε τις σκέψεις του για τον αγαπημένο του Νικήτα Αλιμπράντη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών. Μάλιστα ο σπουδαίος Διαμαντόπουλος, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει και την πρόταση που θα καταθέσει στη διοίκηση του Σπόρτιγκ προκειμένου το όνομα του Αλιμπράντη να μείνει αθάνατο και να φωτίζει αιώνια και παντοτινά την ιστορική ομάδα των Πατησίων. «Στον Σπόρτιγκ, υπήρξαμε πολλοί μεγάλοι αθλητές. Όμως θα ήταν άδικο αν δεν παραδεχόμασταν ότι ο κορυφαίος αθλητής κι άνθρωπος που ανέδειξε ποτέ η ομάδα του Σπόρτιγκ ήταν ο Νικήτας Αλιμπράντης» είπε ο Κώστας Διαμαντόπουλος που δε διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους. «Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε την αλήθεια.
Ο Αλιμπράντης ήταν ο κορυφαίος όλων». Και συνέχισε: «Θα καταθέσω πρόταση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σπόρτιγκ, να μετονομαστεί το κλειστό γυμναστήριο σε «Νικήτας Αλιμπράντης». Είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε ώστε να τιμήσουμε το μεγάλο αθλητή κι άνθρωπο αλλά και να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του για πάντα. Επίσης θα προτείνω και τη διεξαγωγή τουρνουά «Νικήτας Αλιμπράντης» σε ετήσια βάση. Είναι το λιγότερο που οφείλουμε να κάνουμε». Εμφανώς συγκινημένος ο Κώστας Διαμαντόπουλος, αποχαιρετά το αθλητικό του είδωλο με πανέμορφα λόγια αλλά κυρίως με την αποφασιστικότητά του να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του. Πολλά μπράβο!!!

The post Κώστας Διαμαντόπουλος: “Το κλειστό του Σπόρτιγκ να μετονομαστεί σε «Νικήτας Αλιμπράντης»” appeared first on Basketblog.