Αρχική

Κώστας Αγόρου: Γιατί παραιτήθηκα … βολές σε Αγάπιο Γαβριηλίδη

 Την παραίτησή του υπέβαλε ο προπονητής του Τιτάν  Σερβίων, κ. Κώστας Αγόρου. Το γεγονός δεν έχει να κάνει με την ήττα της πρεμιέρας από τον Περδίκκα (2-3), κάτι που ξεκαθαρίζει ο ίδιος σε δήλωσή του:

«Ο βασικότερος λόγος που με ανάγκασε στην παραίτηση, η οποία έγινε δεκτή, είναι ότι φτάσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος,  χωρίς η ομάδα να έχει τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών, που να αποτελούν τον κορμό.

 Επειδή είμαι από τους προπονητές που για να δουλέψουν σε μια ομάδα, χρειάζομαι αν  μη τι άλλο τον κορμό, θεώρησα ότι είναι λογικό και προπονητικά σωστό να αποχωρήσω, διότι εμπειρικά το γνωρίζω πάρα πολύ καλά, ότι ο αποδέκτης τυχόν αρνητικών καταστάσεων, θα ήμουν εγώ, ως προπονητής.

 Ένας άλλος λόγος, επίσης, που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι στον πρόεδρο του Τιτάν Σερβίων, κ. Κυριακίδη Θόδωρο, υποσχέθηκε βοήθεια ο πρόεδρος του ΦΣ Κοζάνης, κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης, 4 έως 5 παίκτες, κάτι που δεν υλοποιήθηκε όμως,  λόγο της δικής μου παρουσίας και συγκεκριμένα είπε:  «με αυτόν προπονητή, δε σου δίνω παίκτες»!

Το αναφέρω για να γίνει γνωστό σε όλους τους φιλάθλους, και του Τιτάν  Σερβίων και της Κοζάνης, οι οποίοι ξέρω ότι μ’  έχουν μέσα στην καρδιά τους, ότι ο Τιτάν δε λέγεται Τιτάν Αγόρου, αλλά Τιτάν Σερβίων και ακόμα ότι ο κύριος αυτός όταν ήταν για πρώτη φορά υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων, διατυμπάνιζε με τον καλύτερο τρόπο στην κοινωνία και στους φιλάθλους των Σερβίων πως το καλύτερο όνομα ως ποδοσφαιριστής και προπονητής στο νομό Κοζάνης, είναι ο Κώστας Αγόρου!

Τι μεσολάβησε και άλλαξε γνώμη από τότε…;

 

 Ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους και ας τον κρίνουν όλοι οι φίλαθλοι της περιοχής.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας, τη διοίκηση που επειδή ξεκίνησε αργά, τέλη Ιουλίου, αυτό φρέναρε την προσπάθειά μας για ενίσχυση της ομάδας και δεν είναι σωστό να της ρίξει κανείς ευθύνη.

Καλή τύχη και καλή πορεία στην ομάδα».