Αρχική

Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης: ΑΕΠ Καραγιαννίων - Μακεδονικός Σιάτιστας 3-0 | φωτο

Μεγάλη νίκη μισή πρόκριση για τους Πόντιους οι οποίοι παρά τις ελλείψεις τους (Μαλούτας – Γκέτσιος – Τσίλης – Πασχαλίδης) κατάθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο  και φαντάζουν πλέον ως το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού αυτού για την είσοδο στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι του κ. Σαμαρά αφήνοντας πίσω το άτυχο αποτέλεσμα με την Αναγέννηση και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο νίκησαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους οι οποίοι υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα των γηπεδούχων.

Το φιλμ του αγώνα 
10΄ φάουλ με εκτελεστή τον Ίττη η μπάλα θα βρει το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά θα διώξουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. 
11΄ εκτέλεση του κόρνερ από το Σαββούδη από αριστερά στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτεί με κεφαλιά ο Κείσογλου και θα κάνει το 1-0.
39΄ ο Ίττης από δεξιά με φανταστική ενέργεια και μπαλιά ακριβείας θα βρει στα αριστερά τον Κείσογλου ο οποίος θα κοντρολάρει την μπάλα διαγώνιο σουτ και το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
42΄ οι φιλοξενούμενοι στην επίθεση με τον Ταφαρλή που θα σουτάρει από τα είκοσι περίπου μέτρα ο Βίδρας θα πέσει στην δεξιά του γωνία και θα μπλοκάρει την μπάλα.
47΄ ο Σαββούδης θα βγάλει κάθετη μπαλιά στον Κεΐσογλου αυτός θα προσπαθήσει να περάσει τον Κοκκινίδη ο οποίος πέφτοντας στα πόδια του επιθετικού της ΑΕΠ θα του κλέψει την μπάλα.
53΄ επιθετική ανάπτυξη από αριστερά των γηπεδούχων ο Durmhshi θα αλλάξει την μπάλα με τον Σαββούδη ο τελευταίος από πλάγια σεντράρει και ο Αποστολίδης με κεφαλιά στο απέναντι «Γάμα» της εστίας του Κοκκινίδη θα κάνει το 3-0.
62΄ στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι από αριστερά ο Παπαρίζος θα σεντράρει μέσα στην μικρή περιοχή θα πιάσει την κεφαλιά ο Ζηνόβιος η μπάλα λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βίδρα. 
70΄ σέντρα του Σαββούδη ο Κείσογλου θα πιάσει σουτ ενώ η μπάλα είναι στον αέρα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.
87΄ η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα για τους γηπεδούχους όταν ο Σαββούδης θα εκτελέσει φάουλ από τα είκοσι πέντε μέτρα η μπάλα θα κοντράρει στο τείχος αναγκάζοντας τον Κοκκινίδη να διώξει δύσκολα το ριμπάουντ ο Κείσογλου νέο σουτ νέα ωραία απόκρουση του Κοκκινίδη σε κόρνερ. 
ΑΕΠ Καραγιαννίων:  Βίδρας, Duka, Durmhshi, Δημητριάδης, Ζερβανταρίδης, Λιάμης (68΄ Δουγαλής), Ίττης, Αποστολίδης, Παπαδόπουλος, Σαββούδης, Κεΐσογλου.  
Μακεδονικός Σιάτιστας: Κοκκινίδης, Μπούρτζος (86΄ Τσιούκρας Ι.), Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Αθανασιάδης, Τσιούκρας Χ., Ταφαρλής, Δαινάς (69΄ Στεργίου Θ.), Δονούλης, Ζηνόβιος, Θεοδωρίδης (62΄ Παπαρίζος). 
Διαιτητής Τσιμεντερίδης
Βοηθοί:  Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας