Αρχική

Κύπελλο ΕΠΣΚ Κοζάνη – Εορδαϊκός 2007 1-0

Την πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης 2015-16 πήρε η Κοζάνη που επιβλήθηκε με 1-0 του Εορδαϊκού 2007 στο τοπικό ντέρμπυ που έγινε στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Οι δύο ομάδες του Νομού Κοζάνης που αγωνίζονται στην Γ΄ Εθνική βρέθηκαν αντίπαλοι στο τοπικό κύπελλο μετά την κατάργηση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής, ένας θεσμός της ΕΠΟ που κράτησε δύο χρόνια.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από ασυνήθιστη για την εποχή ζέστη, με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν μέτριο θέαμα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος η Κοζάνη ήταν καλύτερη, έδειξε κάποια θετικά στοιχεία και πήρε δίκαια την νίκη.

Αντίθετα ο Εορδαϊκός 2007 δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απειλητικός.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημειώθηκε στο 55′ μετά από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από φάουλ του Ζαχαριουδάκη που δεν συγκράτησε ο Περπερίδης. Στη συνέχεια σουτ εξ΄ επαφής του Τζιάλλα απέκρουσε ο Περπερίδης, νέο σουτ του Πετράκου απέκρουσε στη γραμμή ο Λιάμης, τέταρτο σουτ του Χαματάϊ πάνω στους αμυντικούς, η μπάλα τελικά στρώθηκε στον Θωμά Μπιμπίρη που την έστειλε στα δίχτυα.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Νομικός, Ηλίας, Πασχάλης, Μπιμπίρης, Αλιατίδης (88’ Αλεξίου), Τάχιας, Ντέρος, Πετράκος, Τζιάλλας (78’ Δούμας), Τραυλός (46’ Ζαχαριουδάκης), Χαματάι.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 (Σιαπανίδης): Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κουλίδης, Αμαραντίδης (71’ Cela), Μπίκος, Σερσέμης, Χαραλαμπίδης (71’ Σαββίδης), Ιωαννίδης, Μαυροματίδης.

Διαιτητής: Ζούγρας.

Βοηθοί: Γεωργιάδης, Τζουβάρας.

2015-16 Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2ος Γύρος, Κοζάνη - Εορδαϊκός 2007 1-02015-16 Κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης 2ος Γύρος, Κοζάνη – Εορδαϊκός 2007 1-0

facebookgoogle_plus