Αρχική

Κυπελλούχος για 2η φορά στην ιστορία του ο Μακεδονικός Φούφα στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης

060314_Μακεδονικός ΦούφαΚυπελλούχος για 2η φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε πριν λίγη ώρα ο Μακεδονικός Φούφα κερδίζοντας με 1-0 την Απόλλων Ακρινής.

Παρουσία πάρα πολλών φιλάθλων και από τις 2 πλευρές που δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, έγινε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε 2 ομάδες που ήθελαν το πρώτο τίτλο της σεζόν.

Το δεύτερο ημίχρονο έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή και χαλάζι κατά διαστήματα που δυσχέραινε αφάνταστα τις προσπάθειες των παικτών. Ο Μακεδονικός ευτύχησε να σημειώσει ένα γκολ πριν ο αγωνιστικός χώρος γίνει βαρύς και στη συνέχεια με την βοήθεια του μπόρεσε και κράτησε το υπέρ του σκορ και έτσι κατέκτησε το τίτλο.

Στο 15ο κόρνερ Τοπάλη σουτ Φαχαντίδη η μπάλα πέρασε άουτ και στο 21ο φάουλ Αποστολίδη κεφαλιά Φωτιάδη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Σακαρίδης.

Στο 25ο ο Μπίντσης έφυγε μόνος από τα πλάγια αλλά αντί να σπάσει τη μπάλα στο Κεσκιλίδη και να σιγουρέψει το γκολ προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Πεχλιβανίδης απέκρουσε με τα πόδια.

Στο β΄ μέρος ο Φούφας μπήκε καλύτερα και αφού στο 55ο ο Περιχανά σούταρε άουτ από καλή θέση μετά από πάσα του Χ΄΄ Ρούμπη, 10 λεπτά μετά ο τυπικά φιλοξενούμενους Μακεδονικός άνοιξε το σκορ. Ο Τοπάλης σέντραρε και ο Σιδηρόπουλος με άπιαστη γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα οι φάσεις ήταν ανύπαρκτες αλλά αυτό λίγο ένοιαξε το Φούφα που πανηγύρισε το τίτλο.

Απόλλων Ακρινής: Πεχλιβανίδης Μ., Πεχλιβανίδης Κ.,Κιβρακίδης, Κατίδης, Αντωνιάδης Θ., Αποστολίδης (70ο Θαλαλαίος), Χατσίδης, Σαλονικίδης, Ευθυμιάδης, Φωτιάδης, Αντωνιάδης Γ.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Λεμόνης, Κοτζαφίλιος, Ίτσκος, Περιχανά, Φαχαντίδης, Χ΄΄ Ρούμπης, Τοπάλης, Μπίντσης (85ο Μούκας), Σιδηρόπουλος, Κεσκιλίδης Θ.

 

Πηγή: e-ptolemeos.gr