Αρχική

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Με το δεξί ξεκινήσαμε το φετινό πρωτάθλημα, νίκη με 3-0 σετ

 

 

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα μας των Κορασίδων επικρατώντας εύκολα με 3-0 του τοπικού Οδυσσέα. Αριστη ήταν η συμπεριφορά και υψηλό το πνεύμα συνεργασίας των αθλητριών μας, αποδεικνύοντας και με το απλό και ωραίο βόλεϊ που έπαιξαν ότι  αυτή η καινούργια ΟΜΑΔΑ των Κορασίδων βγάζει υγεία και έτσι , με αυτές τις σκέψεις ξεκινήσαμε να  απολαμβάνουμε το φετινό ταξίδι και θα δούμε που θα μας οδηγήσει.

Ολα τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, χρησιμοποιήθηκαν και οι 14 αθλήτριες από τον προπονητή μας Δημήτρη Τιτέλη σε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια -θεωρητικά- εύκολη ομάδα. Καθώς όπως λέει συχνά ο κόουτς, δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Από τη δική μας εξαρτάται πόσο εύκολο θα είναι ένα παιχνίδι ή αντίθετα πόσο δύσκολο θα αποβεί.

Στο πρώτο σετ ξεκίνησαν οι βασικές και από το σκορ του πρώτου σετ φαίνεται η διαφορά δυναμικότητας. Από το δεύτερο σετ και ύστερα ο κόουτς έκανε αλλαγές, αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια που είχε στην διάθεση του και όλες τα πήγαν πολύ καλά. Ο  κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο  έμεινε ευχαριστημένος από το θέαμα και αρκετές φορές οι αθλήτριες έλαβαν χειροκρότημα  για τις προσπάθειες τους.

Διαιτησία: Ο διαιτητής κ. Νάνος δεν είχε προβλήματα στη διαχείριση του αγώνα. Συνεργάτισσα του ήταν η κ. Καρανίκου.

*Από την Διοίκηση το παιχνίδι παρακολούθησαν ο Πρόεδρος κ. Δ.Παφίλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γ.Ντέρος, η Γενική Γραμματέας κ. Όλγα Βαχτσεβάνου, ο Ταμίας κ. Πάρης Μουτσιούνας και ο σύμβουλος κ. Ευθύμης Αλεξόπουλος.

*Έφορος στον πάγκο της ομάδας μας ο Γιώργος Ντέρος.

*Τα σετ: 25-3, 25-12,25-18

Γ.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ(κόουτςΔ.Τιτέλης):Δύντσικου, Ντέρου, Τσουτζίδου, Τιτέλη, Παφίλη, Πάπιστα, Κανίνα, Τότσκα, Ζυμάρα,  Καλημέρη, Κυρατζίδου, Γιακισικλή, Παπαζήση, Παπαδοπούλου