Αρχική

Κοζάνη – Παναργειακός 6-0 (φωτο)

Εντυπωσιακή ήταν η Κοζάνη στο τελευταίο  by Browse to Save" href="http://matiesstasport.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3712.html#">παιχνίδι της χρονιάς, καθώς διέλυσε με 6-0 τον Παναργειακό Άργους Ορεστικού.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Καστοριάς και ζέσταναν τον κόσμο τους που βρέθηκε στο γήπεδο, παρά τον ένα βαθμό κελσίου. Στο 8’ ο Κάλφας με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τοπάλη έκανε το 1-0 και στο 26’ ο Τοπάλης με σουτ λίγο κάτω από το ημικύκλιο της σέντρας, κρέμασε τον Σαραφιανό για το 2-0.

Ο Στεργιόπουλος στο 59’ σημείωσε το 3-0, για να κάνει ο Ζηνόβιος στο 66’ το4-0. Στο 70’ ο Ντεμιράι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, ενώ το τελικό 6-0 το διαμόρφωσε ο Κάλφας στο 82’.

Κοζάνη (Παρασκευάς): Γκαραβέλης (80’ Κοκκινίδης), Στεργιόπουλος, Τραυλός, Κουλουκιδης (73’ Μπέμπης), Κάλφας, Καραμπατζάκης. Ταφαρλής, Ντεμιράι (80’ Μπίντσης), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος Κ.
Παναργειακός (Σιώμος): Σαραφιανός, Μαρκόπουλος, Μουρατίδης, Ιωάννου, Ιωαννίδης Δ., Βακόπουλος, Ιωαννίδης Ι., Βασιλειάδης, Βελλίδης, Τσαμτσάκης, Μπάτζιος
Διαιτητής: Τρέβλας
Βοηθοί: Γιάντσης , Ασβεσταράς  (Ημαθίας)
περισσότερες φωτο εδώ …
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ