Αρχική

Κοζάνη-Τρίκαλα 0-1

Watch this video on YouTube.

Με γκολ του νεοαποκτηθέντα Χρήστου Πέντσα στο 17′ τα Τρίκαλα πέρασαν από το ΔΑΚ Κοζάνης στην προτελευταία αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Γ” Εθνικής και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την ισοπαλία της Α.Ε. Καραϊσκάκη.

Με την ήττα της αυτή η Κοζάνη βρέθηκε ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, δύο βαθμούς μπροστά από τον Πύρασο Ν. Αγχιάλου.

Η Κοζάνη δεν μπόρεσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους από ανοιχτό παιχνίδι, ίσως κάποια στημένα θα μπορούσαν να είχαν καλύτερη κατάληξη.

Τα Τρίκαλα παρά τις ελλείψεις τους ήταν καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τη νίκη.

Στο 9′ γυριστό σουτ του προωθημένου Τέλλιου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της Κοζάνης.

Στο 17′ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα όταν από κόρνερ του Κουτσόπουλου και σύγχυση στην περιοχή της Κοζάνης ο Χρήστος Πέντσας έκανε το σουτ από κοντά, ο Σταματόπουλος απέκρουσε ασθενώς, ο Ηλίας έδιωξε με προβολή πριν η μπάλα περάσει στη γραμμή, η μπάλα επέστρεψε στον Πέντσα που με βολέ την έστειλε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα Τρίκαλα είχαν την πρωτοβουλία χωρίς να εντυπωσιάζουν, είχαν κάποια σουτ που σταμάτησαν στον τερματοφύλακα Σταματόπουλο και πήραν σχετικά άνετα τους τρεις βαθμούς.

Η Κοζάνη δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό, οι επιθετικογενείς της παίκτες βρέθηκαν σε μέτρια μέρα και μοιραία υπέκυψε στην «σφιχτή» ομάδα των Τρικάλων.

Από τους νεαποκτηθέντες παίκτες της Κοζάνης από τον Πυρσό ο Δούμας αγωνίστηκε ως αλλαγή, ο Τραυλός ήταν τιμωρημένος κι ο Παπακώστας τραυματίας.

Κίτρινες κάρτες: Πέντσας, Καμπλιώνης, Ντάσκας, Σκούπρας, Γεωργάκης.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Ματούλας, Μπιμπίρης (46′ Μπίντσης), Αλιατίδης, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος, Ζιγκερίδης (61′ Δούμας), Ταφαρλής, Κ. Παπαδόπουλος, Δρόσος.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Διγκόζης): Ντάσκας, Σκούπρας, Γιώτας, Τέλλιος, Μπασιάκας, Καμπλιώνης (89′ Ρεντζιλάς), Μοσχάκης (90’+ Γεωργάκης), Π. Παπαευθυμίου, Πέντσας, Μηνάς (81′ Χ. Παπαευθυμίου), Κουτσόπουλος.

Διαιτητής: Μηλιάδης (Μακεδονίας).
Βοηθοί: Αϊναλής, Νταβέλας (Μακεδονίας).

2014-15 14η αγ. Κοζάνη - Τρίκαλα 0-1

2014-15 14η αγ. Κοζάνη – Τρίκαλα 0-1

2014-15 14η αγ. Κοζάνη - Τρίκαλα 0-1

2014-15 14η αγ. Κοζάνη – Τρίκαλα 0-1

2014-15 14η αγ. Κοζάνη - Τρίκαλα 0-1

2014-15 14η αγ. Κοζάνη – Τρίκαλα 0-1