Αρχική

Κοζάνη: Ανανεώσεις και αποχωρήσεις - Φιλικά προετοιμασίας 2013-14

Μετά από πολυήμερες επαφές με τους 28 ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας την περασμένη σαιζόν 2012-13 η διοίκηση της Κοζάνης επιθυμεί να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα αποτελέσματα των συζητήσεων αυτών:


- Ανανέωσαν την συνεργασία τους για την σαιζόν 2013-14 οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Σάκης Γκαραβέλης, Γρηγόρης Δάμου, Νίκος Ζηνόβιος, Δημήτρης Κάλφας, Στράτος Καραμπατζάκης, Μπάμπης Κεΐσογλου, Γιάννης Κοκκινίδης, Γιώργος Μπέμπης, Νίκος Μπίντσης, Σίμος Ντεμιράϊ, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Δανιήλ Στεργιόπουλος, Γιώργος Συμεωνίδης, Δημήτρης Ταφαρλής, Σαράντης Τοπάλης, Νίκος Τραυλός, Γιάννης Τσικόπουλος, Ηλίας Τσικόπουλος.

- Αποχώρησαν από την ομάδα οι εξής 7 ποδοσφαιριστές:

Βασίλης Κουλουκίδης, Νίκος Λαγός, Κοσμάς Ποζίδης, Πέτρος Τρυφωνίδης, Στέλιος Μακρής, Βασίλης Μυροφορίδης και Μπέζος Τσελεκίδης (οι τρείς τελευταίοι απείχαν από τις εκδηλώσεις της ομάδας από τα μέσα της περυσινής σαιζόν 2012-13).

Η διοίκηση της Κοζάνης ευχαριστεί τους ανωτέρω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στις νέες τους ομάδες.

- Σε εκκρεμότητα ακόμα βρίσκονται 3 ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Κοσμίδης, Στέλιος Τζερεμές και Δημήτρης Τσίλης.

Όπως γίνεται κατανοητό η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να κρατήσει τον περυσινό κορμό που οδήγησε την Κοζάνη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-13 καθώς και του Κυπέλλου ΕΠΣ Κοζάνης.

Η διοίκηση ελπίζει πως έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα μπορέσει να ανακοινώσει κάποιες μεταγραφές και καλεί τους φιλάθλους να σταθούν κοντά στην ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει στο νέο πρωτάθλημα της Γ'  Εθνικής Ερασιτεχνικής.

Στο «τιμόνι» της ομάδας παραμένουν ο προπονητής Γιάννης Παρασκευάς και ο γυμναστής Σάκης Τζηκαλιός, κάτι που θεωρούνταν αυτονόητο μετά την απόλυτα επιτυχημένη περυσινή σαιζόν.

Η έναρξη της προετοιμασίας της Κοζάνης για την σαιζόν 2013-14 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29-7-2013 στο ΔΑΚ Κοζάνης στις 5μμ.

Καλούνται οι φίλαθλοι να παραβρεθούν στην «πρώτη» της ομάδας έτσι ώστε να δημιουργηθεί από την αρχή το κατάλληλο θετικό κλίμα που αρμόζει σε ένα σύλλογο με την δυναμική και την ιστορία της Κοζάνης.

Όλοι μαζί μπορούμε!


Φιλικά προετοιμασίας 2013-14 
Ανακοινώνονται τα φιλικά προετοιμασίας της Κοζάνης για τη σαιζόν 2013-14 που έχουν προγραμματιστεί μέχρι στιγμής, ενώ αναμένεται να προστεθούν αργότερα και κάποια άλλα.

Σάββατο 10-8-2013 Κοζάνη – Καλλιθέα

Τρίτη 13-8-2013 Απόλλων Ακρινής – Κοζάνη

Τετάρτη 21-8-2013 Βελβεντό – Κοζάνη

Κυριακή 25-8-2013 Σούπερ Καπ ΕΠΣ Κοζάνης, Μ. Αλέξανδρος Άρδασσας – Κοζάνη

Σάββατο 31-8-2013 Τουρνουά «Τέλης Δαϊρούσης» της Α.Ε. Κοζάνης

Τετάρτη 4-9-2013 Α.Ε. Περδίκκα – Κοζάνη

Κυριακή 8-9-2013 Τουρνουά «Μερκούρης Κυρατσούς» της Κοζάνης
Τρία 45λεπτα παιχνίδια με τη συμμετοχή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Θεσπρωτού Ηγουμενίτσας και της Κοζάνης.