Αρχική

Κατακύρωση αγώνων Τζούνιορ και Μίνι.

  • Ο αγώνας ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΚΟΖΑΝΗ 2004 για την 5η αγωνιστική του 1ου Ομίλου Τζούνιορ κατακυρώνεται υπέρ της  ΚΟΖΑΝΗΣ 2004 με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη βαθμολογία της ΔΟΞΑΣ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .

Η ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ συμπλήρωσε 3 αγώνες που δεν προσήλθε να αγωνιστεί και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα . Οι επόμενοι                               αγώνες της θα κατακυρώνονται υπέρ των αντίπαλων σωματείων με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3.

  • Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Τζούνιορ κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 α.α.α και βαθμούς 3 υπέρ του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ ενώ αφαιρούνται -2 βαθμοί από τη ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ , γιατί δεν προσήλθε να αγωνιστεί .
  • Ο αγώνας ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ – ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ για την 5η αγωνιστική του 2ου Ομίλου Μίνι κατακυρώνεται με τέρματα 0-3 α.α. και βαθμούς 3 υπέρ του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ ενώ αφαιρούνται  -2 βαθμοί από τη βαθμολογία της ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑΣ, γιατί προσήλθε να αγωνιστεί με ελλιπή αριθμό ποδοσφαιριστών .