Αρχική

Καστοριά και Εορδαϊκός στα τοπικά πρωταθλήματα

   Δύο ιστορικές ομάδες, η Καστοριά και ο Εορδαϊκός, θα συμμετέχουν φέτος στα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς και Κοζάνης αντίστοιχα, που αρχίζουν το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα Α

΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνη ξεκινάει αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή 17 ομάδων, μεταξύ των οποίων και του Εορδαϊκού, που «επιστρέφει» μετά από απουσία ενός χρόνου, καθώς πέρυσι δεν πήρε μέρος σε κανένα πρωτάθλημα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα παίξουν: Τιτάν Σερβίων – ΑΕ Περδίκκα, Απόλλων Ακρινής – Αναγέννηση Εράτυρας, Ακαδημία Σιάτιστας – ΑΕ Ελίμειας, ΑΕ Κοζάνης – Εθνικός Βατερού, Μακεδονικός Φούφα – ΠΑΟ Κοίλων και Κοζάνη 2004 – Αλιάκμων Αιανής. Την Κυριακή Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα θα γίνουν οι αγώνες: Εορδαϊκός – Ερμής Ασβεστόπετρας και ΑΕΠ Καραγιαννίων – ΑΣ Βελβεντού, ενώ ρεπό έχει ο Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας. Το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης, που θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων ομάδων ο καθένας, θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακό 22 και 23 Σεπτεμβρίου, ενώ στη Γ΄ κατηγορία μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου θα μπορούν οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Στην Α΄ κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς θα συμμετέχει φέτος και η ομάδα της Καστοριάς, μετά από 50 χρόνια παρουσίας στα εθνικά πρωταθλήματα. Τα παιχνίδια στην πρεμιέρα της Α΄ ΕΠΣ Καστοριάς, που θα γίνουν όλα αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 4:30 το απόγευμα, είναι: Δόξα Αμπελοκήπων - Γράμμος Μαυροχωρίου, Δόξα Κορησού - ΠΑΟΚ Κοσταραζίου, Μ. Αλέξ. Καλλιθέας - Αστραπή Μεσοποταμίας, Κρόνος Μανιάκων - Ηρακλής Πολυκάρπης, Πεντάβρυσος – Νταηλάκης, Βίτσι - ΑΓΣ Καστοριάς και Φλατσάτα Οινόης – Γραμμοχώρια. Στη Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς η πρεμιέρα θα γίνει την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου στις 4:30 το απόγευμα και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις: Βασιλειάδα- Διποταμιά, Νεστόριο – Λεύκη, Ακαδημία Κάστωρ – Χιλιόδεντρο, Ασπροκκλησιά – Λακκώματα, Χιονάτο - Άγια Κυριακή, Κλεισούρα - Ελπίδες Μεσοποταμίας και ΠΑΟΚ 2012 – Καλοχώρι.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Περικλής Καραφυλλίδης