Αρχική

Καστοριά: Βάλης ο νέος διάδοχος

Ο Ηλίας Βάλης καλείται να αναλάβει το βαρύ φορτίο της Καστοριάς, ύστερα από την απομάκρυνση του Πασχάλη Δημητρίου από το τιμόνι της ομάδας.
Ο Βάλης επιστρέφει στον πάγκο των «γουναράδων» έπειτα από εφτά χρόνια, όπου ήταν ο έμπιστος συνεργάτης του τότε προπονητή Ηλία Αποστολίδη.
Δείτε παρακάτω συνοπτικά το πλούσιο βιογραφικό του. Πριν από αυτό όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι κατέχει δίπλωμα UEFA A'.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στα τοπικά του Νομού Κατερίνης, ενώ αργότερα μεταπήδησε στο Σβορώνο, ομάδα που εκείνη την περίοδο αγωνιζόταν στο τότε περιφερειακό πρωτάθλημα. Επίσης έχει περάσει και από τον Πυρσό Γρεβενών, ενώ μεταξύ άλλων, δοκίμασε την τύχη του στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, όπου στην αρχή υπηρέτησε ως πρώτος και εν συνεχεία ως δεύτερος προπονητής στη Β' Εθνική. Παράλληλα έχει δουλέψει και στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πιερίας.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο ΑΓΣ Καστοριάς ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας με το προπονητή Ηλία Βάλη, που αρχής γενομένης από σήμερα αναλαμβάνει τη τεχνική ηγεσία του συλλόγου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».