Αρχική

Κακή εμφάνιση και ήττα για τον Μακεδονικό Φούφα

Πραγματοποιώντας ίσως τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση ο Μακεδονικός Φούφα έχασε με κάτω τα χέρια από την Αναγέννηση με 3-0 και σε συνδυασμό τη νίκη του Εορδαϊκού έμεινε 8 βαθμούς μακριά από τη κορυφή και ουσιαστικά αποχαιρέτισε το τίτλο.

Η κακή μέρα φάνηκε από το 1ο λεπτό για το Μακεδονικό αφού μετά από βολέ του Κυριακίδη και τη βοήθεια του αέρα η μπάλα ξεγέλασε το Σακαρίδη πέρασε από πάνω του και ο Σολάκης που κυνήγησε τη φάση με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Το γκολ δεν αφύπνισε το Μακεδονικό και στο 6ο μάλιστα ο Σακαρίδης γλύτωσε το 2-0 αποκρούοντας το τετ-α-τετ του Δαλκερανίδη.

Στο 13ο το φάουλ του Βελλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 31ο ο Δαλκερανίδης έδωσε στο Σολάκη που μόνος απέναντι στο Σακαρίδη προτίμησε να σιγουρέψει το γκολ δίνοντας στον Κουρκουτμάνο που σε κενό τέρμα έκανε το 2-0.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για το Μακεδονικό έγινε στο 44ο όταν μετά από σέντρα του Τοπάλη η κεφαλιά του Κεσκιλίδη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Μια φάση που αν γινόταν γκολ ίσως τα πράγματα άλλαζαν. Αλλά στο ποδόσφαιρο με αν και ίσως δεν γίνεται τίποτα.

Στην επανάληψη η ανάκαμψη του Φούφα δεν ήρθε αφού μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά η Αναγέννηση πέτυχε και 3ο γκολ με κεφαλιά του Γκέκα στο 70ο.

Σε γενικές γραμμές η νίκη της Αναγέννησης ήταν δίκαιη απέναντι σε ένα πολύ κακό Μακεδονικό.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Μαλούτα- Παρασίου- Χρυσάνη (Σ.Δ. Βέροιας).

 

Αναγέννηση Πτολ.: Κυριακίδης, Τσιντός Π., Κουρκουτμάνος (71ο Στεφανίδης), Πακάλτσης, Cobo, Δαλκερανίδης (86ο Ίτσκος), Γκέκας, Τσιντός Χ., Σολάκης, Κιορτίδης (49ο Σωτηρίου), Ανδρονικίδης.

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Μίμης, Πολυχρονίδης (41ο Κεσκιλίδης), Ίτσκος (41ο Σιδηρόπουλος), Τσαγκαλίδης (67ο Κοτζαφίλιος), Μαργιορίδης, Δούφας, Χ΄΄ Ρούμπης, Χάϊτας, Τοπάλης, Βελλίδης.

 foufas