Αρχική

Η απάντηση του Μιχάλη Πάρμακη για το χθεσινό περιστατικό στην αίθουσα της πάλης στο ΔΑΚ Κοζάνης

Όλα αυτά το χρόνια που είμαι στον αθλητισμό, το πρώτο πράγμα που έχω μάθει είναι να ΣΕΒΟΜΑΙ. Για το συγκεκριμένο γεγονός δε δημιούργησα κανένα πρόβλημα, ούτε έχω τη διάθεση να δημιουργήσω. Ξέρω την ιστορία του συλλόγου της πάλης και τους ανθρώπους του. Τους σέβομαι και τους εκτιμώ κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει από την πλευρά μου.

Επειδή όμως γράφτηκαν πολλές κακοήθειες, από ανώνυμους, στο kozan.gr, κατηγορίες χωρίς καμία υπόσταση, όπως για παράδειγμα ότι χρησιμοποιώ τα όργανα γυμναστικής της αίθουσας για να κάνω ατομικές προπονήσεις σε ιδιώτες (personal training) επ’ αμοιβή, είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω.

 Θα παρακαλούσα, όλους αυτούς που υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, να υποδείξουν τα άτομα τα οποία γυμνάζω, να ρωτήσουν τους υπευθύνους του ΔΑΚ Κοζάνης, που μου παραχωρούν το κλειδί για δύο 15 λεπτά την εβδομάδα, αν ισχύει κάτι τέτοιο κι αν είναι έτσι τα πράγματα όπως λένε.
 Αν είναι έτσι τα πράγματα, εγώ θα ζητήσω δημόσια συγνώμη. Την αίθουσα τη χρησιμοποιώ αποκλειστικά για την προπόνησή μου. Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να κάνω personal training σε άλλους με μόνο δύο 15 λεπτά την εβδομάδα;
 Η “παρέα” στην οποία αναφέρεται η χθεσινή ανακοίνωση του συλλόγου πάλης, αφορά στην παρουσία ενός ακόμη προσώπου που ήταν “παρών” στο επίμαχο συμβάν και συγκεκριμένα ενός  δρομέα του συλλόγου Κοζάνης, ο οποίος δε βρίσκονταν στη αίθουσα για γυμναστική, αλλά ήταν στα αποδυτήρια της διπλανής αίθουσας και μπήκε απλώς για να με χαιρετίσει και στη συνέχεια είχαμε μια ολιγόλεπτη κουβέντα.
Στη συγκεκριμένη αίθουσα γυμναζόμουν για αρκετά χρόνια, εν γνώση των υπευθύνων του συλλόγου, όχι μόνο εγώ, αλλά και άνθρωποι που δεν ασχολούνται με την πάλη. Τι άλλαξε και τι μπορεί να μεσολάβησε το τελευταίο διάστημα, ώστε να συμβεί το χθεσινό περιστατικό, δε μπορώ να το γνωρίζω εγώ. Σαν αθλητής το μόνο που με ενδιαφέρει, πέρα από τις προσωπικές μου επιτυχίες, στις οποίες έχω αφιερώσει μεγάλο προσωπικό αγώνα, είναι, να μπορώ να βοηθώ και όχι να έρχομαι αντιπαράθεση με άλλους αθλητές. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά το πόσο αγαπώ το συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο έχω μεγαλώσει αθλητικά και ουδέποτε είχα ή έχω την πρόθεση να δημιουργώ προβλήματα.
Μιχάλης Παρμάκης
 www.kozan.gr/post/167860#sthash.znlTPRb1.dpuf