Αρχική

Η Αθλητική Ένωση Κοζάνης γίνεται 50 χρόνων ... το γιορτάζει την Κυριακή 22/1/2023 στις 11.00 στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης

 Το 1972 κάποιοι φίλοι του ποδοσφαίρου που σύχναζαν στο καφενείο Αστόρια δημιούργησαν την Αθλητική Ένωση Κοζάνης, με ερασιτέχνες παίκτες που αγωνιζόταν κυρίως σε ανεπίσημες ομάδες

50 χρόνια αργότερα η ομάδα αυτή όχι μόνο απλά εξακολουθεί να υπάρχει αλλά αποτελεί ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού της πόλης της Κοζάνης, έναν από τους πυλώνες του ποδοσφαίρου του Νομού Κοζάνης, ενώ στην πορεία της αυτή χιλιάδες παιδιά πέρασαν από τις τάξεις της και ανδρώθηκαν με το ευ αγωνίζεσθαι.

Την Κυριακή 22/1/2023 στις 11.00 στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης γιορτάζουμε τα 50 χρόνια της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης.

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση όπου θα τιμήσουμε έναν από τους μακροβιότερους παράγοντες του συλλόγου, θα παρουσιάσουμε συνοπτικά την ιστορία της ομάδας, ενώ στην συνέχεια θα μιλήσει ο Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος, Επιστημονικός Συνεργάτης των Σχολών Προπονητών UEFA της ΕΠΟ, κ. Αχιλλέας Υφαντίδης με θέμα «Προπονώντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή.»

Σας περιμένουμε!