Αρχική

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον χορό των Διόσκουρων.

   Μετά από 3 χρόνια περιορισμών, οι Διόσκουροι επανήλθαν με την διεξαγωγή του ετήσιου χορού τους, στο ¨Event Plaza¨. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μαζική, συγκλονιστική και πραγματικά  ¨αγχωτική¨ για εμάς, αφού ξεπέρασε κάθε προσδοκία για ένα τόσο μεγάλο κέντρο και χρειάστηκε η τοποθέτηση επιπλέον τραπεζιών, αγγίζοντας τα όρια.  Η Διοίκηση του Σωματείου μας, ευχαριστεί θερμά τις οικογένειες και τους φίλους των αθλητριών και των αθλητών μας οι οποίες μας τίμησαν με την παρουσία τους.  Η μαζική και ένθερμη παρουσία σας, ξεπέρασε τον συμβολικό χαρακτήρα μιας τυπικής συμμετοχής σε εκδήλωση και υποδηλώνει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας παρέχετε, ενισχύοντας το οικογενειακό κλίμα το οποίο επικρατεί στο Σύλλογό μας.

  Παράλληλα ευχαριστούμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας οι οποίες παρά τη δύσκολη περίοδο που διάγει ο εμπορικός κόσμος, συνέβαλλαν με τις προσφορές  τους στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. Από την πλευρά μας τις προβάλλαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με λίστες δωροθετών σε κάθε τραπέζι.

  Τέλος ευχαριστούμε και παράλληλα συγχαίρουμε την διεύθυνση και όλους τους εργαζόμενους του κέντρου ¨Event Plaza¨, για τη άρτια συνεργασία, εξυπηρέτηση και επαγγελματισμό που επέδειξαν, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Θα επενέλθουμε σύντομα με αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες του χορού.

The post Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον χορό των Διόσκουρων. appeared first on ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ.