Αρχική

Ευχές του Προέδρου του Γυμναστικού για το 2015

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2015 σε όλες κι όλους .Πρώτα οι ευχές μας απευθύνονται στους γονείς των αθλητριών που στηρίζουν ποικιλοτρόπως τις προσπάθειες του Σωματείου μας. Ακολούθως οι ευχές μας στέλνονται στους άξιους συνεργάτες προπονητές μας, στον Δ.Τιτέλη, στη Μ.Ματσαρίδου και στην Τ.Καφετζή.

Να συνεχίσουν να δουλεύουν με μεράκι και πάθος για να δρέψει επιτυχίες σε όλα τα τμήματά του ο Γυμναστικός μας.

Οι ευχές μας πηγαίνουν και στον κόσμο μας που μας ακολουθεί πιστά είτε χαίρεται από τα αποτελέσματα,  είτε στενοχωριέται και είναι αρωγός των προσπαθειών των αθλητριών μας.
Σε όλους ευχόμαστε, πρώτα  από όλα να υπάρχει  ΥΓΕΙΑ .Σωματική και ψυχική .
Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε όλοι και τη σωματική και την πνευματική μας υγεία, τόσο εμείς όσο και όλοι οι δικοί μας άνθρωποι για να συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε και να προσπαθούμε για το καλύτερο με ότι καταπιανόμαστε.
Ελπίζουμε το 2015 να φέρει επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Γυμναστικού αφού σ’ αυτό το  σύλλογο με τα άξια στελέχη που έχει στην Διοίκηση, με τους άξιους προπονητές και γυμναστές, αλλά προπάντων με τις πανάξιες αθλήτριες που αγωνίζονται με τη φανέλα αυτή αξίζουν τα καλύτερα .
Επίσης ο Γυμναστικός Σύλλογος Κοζάνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για υγεία και Καλή Χρονιά στους ανθρώπους της ΕΟΠΕ και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Αχ. Μαυρομάτη, αλλά και στην ΕΣΠΕΜ ,που μας βοηθούν  ως εκ του ρόλου τους, ώστε να κυλούν ομαλά όλες οι διοργανώσεις  στις οποίες παίρνει μέρος η ομάδα μας  και να μπορούν να αθλούνται τα παιδιά μας .
Τέλος δε μπορούμε να παραλείψουμε από τις ευχές μας τους δημοσιογράφους ή αρθρογράφους  που μοχθούν για το βόλει και που δημοσιοποιούν όσα μας αφορούν.
Τους  ευχαριστούμε πολύ .
Είναι πασιφανές ότι σε εποχές παρατεταμένης κρίσης τόσο οικονομικής όσο  και αξιών η ύπαρξη  αθλητικών εστιών όπως είναι ο Γυμναστικός, είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Μια αθλητική εστία όπου συνυπάρχουν η αξιοσύνη και οι ικανότητες, σε συνδυασμό με το ότι υπάρχει στις τάξεις μας αρκετή αυτογνωσία για να ξέρουμε ποιοί είμαστε ,που πατάμε ,ποιά είναι τα κενά μας και τι πρέπει να κάνουμε ώστε να βελτιωθούμε. Ο Γυμναστικός είναι ένας σύλλογος που υπάρχουν   η αγάπη ,η αφοσίωση το μεγαλείο ψυχής προκειμένου να μοιράζουμε αυτό που μας περισσεύει, η αίσθηση καθήκοντος ,η αξιοπρέπεια, η ευγένεια   αλλά και η πίστη στις δυνατότητες μας. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να μη στερέψει τίποτα από αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε.
Εμείς είμαστε τυχεροί που όλα αυτά τα έχουμε. Ευχόμαστε να πολλαπλασιαστούν σε όλους στους οποίους απευθύνουμε τις ευχές μας.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ»
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ.ΠΑΦΙΛΗΣ
Εκ του τμήματος ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ