Αρχική

ΕΣΠΕΜ: Ενημέρωση για Ανανεώσεις και Μεταγραφές - Γενική Προκήρυξη πρωταθλημάτων 2015-2016

Την Δευτέρα 15 Ιουνίου ξεκίνησε η περίοδος των ανανεώσεων δελτίων, που θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Ιουνίου. Από φέτος οι ανανεώσεις των δελτίων των αθλητών/τριών (όπως και οι μετεγγραφές) θα γίνονται ΜΟΝΟ μέσω της Ηλεκτρονικής Βάσης Δεδομένων της ΕΟΠΕ.

Για να αποφευχθούν τα λάθη και επειδή έχουν γίνει αλλαγές στο τρόπο ανανεώσεων, συνίσταται στα σωματεία να διαβάσουν προσεκτικά την Εγκύκλιο Ανανεώσεων, η οποία έχει αναρτηθεί και στο site της ΕΣΠΕΜ,  Νόμοι- Εγκύκλιοι- Κανονισμοί 

Οι κωδικοί των σωματείων που ίσχυαν την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έχουν λήξει και για να ανοίξουν για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, το κάθε σωματείο θα πρέπει να ορίσει ΞΑΝΑ εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για τη χρήση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Tο σχέδιο αποσπάσματος πρακτικού του σωματείου, που θα πρέπει να αποσταλεί ΑΜΕΣΑ στην ΕΟΠΕ κατάλληλα συμπληρωμένο.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Οι ανανεώσεις των δελτίων θα πρέπει να υποβληθούν στο χρονικό διάστημα 15 - 25/6/2015 και η σχετική Εγκύκλιος θα εκδοθεί και θα αποσταλεί μέσω του συστήματος.
Η περίοδος μεταγραφών θα διαρκέσει από 29 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου 2015 και τα έντυπα θα είναι διαθέσιμα μέσω της Ηλεκτρονικής Βάσης Δεδομένων. Η σχετική Εγκύκλιος Μετεγγραφών θα αποσταλεί μέσω του συστήματος.