Αρχική

ΕΠΣ Καστοριάς: Πρωταθλήτρια και με τη … βούλα η Καστοριά !!! - αποτελέσματα - βαθμολογία

Χορταστικότατη ήταν η 25η «στροφή» της σεζόν, με την ιαχή «γκολ» να ακούγεται 45 φορές στις επτά αναμετρήσεις, αποτελώντας ρεκόρ επίτευξης τερμάτων (!!!), ενώ, να σημειωθεί, ότι η προτελευταία αγωνιστική, ήταν μέρα που κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, μιας και καταγράφηκαν πέντε «διπλά».


Οι «γουναράδες», νικώντας με σκορ «μαμούθ» (0-10) στη Μεσοποταμία τις «Ελπίδες», εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο και κατ’ επέκταση την επάνοδό τους, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στη Γ’ Εθνική, ενώ η εορταστική εκδήλωση για την κατάκτηση του νταμπλ στη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει προγραμματιστεί από τη διοίκησή τους για το Σάββατο 20 Μαΐου, μετά τη λήξη του εντός έδρας αγώνα τους με την Α.Ε. Γραμμοχωρίων.
Νικηφόρα έκλεισε τους εντός έδρας αγώνες του ο «Μέγας Αλέξανδρος» Καλλιθέας στο τρέχον πρωτάθλημα, συντρίβοντας με 8-1 τη «Δόξα» Αμπελοκήπων, ενώ στο γήπεδο του Νταηλάκη, οι «κυανόμαυροι» του Γιάννη Τσεμπερίδη, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), κατάφεραν τελικά να φέρουν «τούμπα» το παιχνίδι, υποχρεώνοντας την «Αστραπή» Μεσοποταμίας στην ήττα με σκορ 3-1.
Στο Μανιάκοι, ο «Ηρακλής» Πολυκάρπης έκανε … πάρτι, επικρατώντας της Α.Ε. Γραμμοχωρίων με 3-6, με τα «ελάφια», όμως, του Κλεάνθη Καμπερογιάννη, να βρίσκουν δίχτυα μετά από δύο αγωνιστικές, ενώ στο Βογατσικό οι «κυανόλευκοι» του Μαυροχωρίου νίκησαν την «Ομόνοια» με σκορ 1-2.
Στο γήπεδο της Κολοκυνθούς, Κρόνος και Κάστορας διαφήμισαν το ποδόσφαιρο, με τους «βυσσινί», όμως, να βλέπουν περισσότερες φορές δίχτυα απ’ ό,τι οι παίκτες του Παναγιώτη Μπαμπούλη και να παίρνουν τη νίκη με σκορ 3-5, ενώ, τέλος, στην Κορησό, ο Παναργειακός με δύο γκολ στο β’ ημίχρονο, επικράτησε της «Δόξας» με 0-2. ( sentra.com.gr
25ηαγωνιστική 
Ομόνοια Βογατσικού – Γράμμος Μαυροχωρίου  1-2
Ελπίδες Μεσοποταμίας – ΑΓΣ Καστοριάς  0 - 10
Κρόνος – Κάστωρ 3-5
ΑΟ Γραμμοχωρίων – Ηρακλής Πολυκάρπης  3-6
Δόξα Κορησού – Παναργειακός  0-2
Νταηλάκη – Αστραπή Μεσοποταμίας  3-1
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – Δόξα Αμπελοκήπων  8-1
Βαθμολογία
1
ΑΓΣΚ Καστοριά
71
2
Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
66
3
Αστραπή Μεσοποταμίας
56
4
Ηρακλής Πολυκάρπης
51
5
Γράμμος Μαυροχωρίου
43
6
ΑΟ Κάστωρ
39
7
ΑΣ Νταηλάκη                
34
8
Παναργειακός
31
9
Δόξα Αμπελοκήπων
31
10
Κρόνος                             
24
11
Ομόνοια Βογατσικού
19
12
Δόξα Κορησού
16
13
ΑΕ Γραμμοχωρίων
15
14
Ελπίδες Μεσοποταμίας
4
Επόμενη αγωνιστική – 26η
Ελπίδες Μεσοποταμίας – Ομόνοια Βογατσικού
Γράμμος Μαυροχωρίου – Κρόνος
ΑΓΣ Καστοριάς – Γραμμοχώρια
Κάστωρ – Δόξα Κορησού
Ηρακλής Πολυκάρπης – Νταηλάκη
Παναργειακός – Μ. Αλ. Καλλιθέας
Δόξα Αμπελοκήπων – Αστραπή Μεσοποταμίας