Αρχική

ΕΠΣ Καστοριάς: «Μίλησαν» -κυρίως- οι έδρες στην 3η… στροφή του πρωταθλήματος Τα αποτελέσματα

Τέσσερις γηπεδούχοι πανηγύρισαν τη νίκη, ενώ δύο έφυγαν με το διπλό! Έξι πέναλτι χτυπήθηκαν στην 3η αγωνιστική.

Ολοκληρώθηκε αισίως και η 3η αγωνιστικής της της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς, όπου και σημειώθηκαν μόνο νίκες, ενώ είχαμε τέσσερις «άσσους» και δύο «διπλά». Από πλευράς παραγωγικότητας οι 12 ομάδες που αγωνίστηκαν σήμερα, βρήκαν 19 φορές δίχτυα. Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής είναι και τα πέναλτι που δόθηκαν, τα οποία και ήταν συνολικά έξι.

Στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε η ΑΕ Γραμμοχωρίων που έφυγε με το διπλό από την Πολυκάρπη, επικρατώντας εύκολα του τοπικού Ηρακλή με το ευρύ σκορ 0-5. Το σκορ άνοιξε (0-1) ο Λιάπης στο 11ο λεπτό, τέσσερα λεπτά αργότερα (15′), ο Μήλιος διπλασίασε τα τέρματα για τα «ελάφια», ενώ με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου κατάφεραν να ανεβάσουν κι άλλο τη διαφορά τους (0-3) με τον Σαχινίδη. Στο 55′ ο Νάτσης με πέναλτι έκανε το 0-4, ενώ το τελικό 0-5 διαμόρφωσε ο Σαχινίδης στο 68′.

Το τρία στα τρία έκανε και η Αστραπή Μεσοποταμίας, που επικράτησε του ΑΣ Πενταβρύσου στο γήπεδό της με σκορ 3-1. Το προβάδισμα στους «κιτρινόμαυρους» έδωσε ο Κουσίδης στο 32ο λεπτό του αγώνα, ενώ ο Μηλιάτης στο 47′ βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν (2-1) στο 78′, επίσης από τα 11 μέτρα, με τον Νούλα, όμως στην εκπνοή της αναμέτρησης και πάλι ο Κουσίδης πέτυχε ένα ακόμη γκολ για τους γηπεδούχους, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου που εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα της έδρας του και επιβλήθηκε του Κάστορα με σκορ 2-0. Στο 5′ οι «κυανόλευκοι» είχαν χαμένο πέναλτι με τον Φιλκοτσίδη, όμως στο 22′ ο Γάκκιας κατάφερε να ανοίξει το σκορ, επίσης από τα σημείο του πέναλτι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 54′ έγραψε και το τελικό 2-0.

Με το διπλό έφυγε από το γήπεδο του Νταηλάκη ο Παναργειακός, παίρνοντας μάλιστα τη νίκη με ανατροπή από την τοπική και ομώνυμη ομάδα με σκορ 1-4, ενώ αξίζει να αναφερθεί, πως και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (!). Το προβάδισμα στους «κυανόμαυρους» έδωσε στο 8ο, μόλις, λεπτό ο Σιτσιάνης, όμως οι φιλοξενούμενοι με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Καρανάσιο, λίγο αργότερα, πέτυχαν την ανατροπή, με τον φορμαρισμένο μεσοεπιθετικό τους να πετυχαίνει δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά και πιο συγκεκριμένα στο 32′ και στο 37′! Ενώ, οι «κοκκινόμαυροι» είχαν και άλλα να… πουν μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς κατάφεραν με τον Κυδωνάκη να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα, στο 45′ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, συγκεκριμένα.

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ΑΕ Βιτσίου, που επικράτησε με το… φτωχό μεν, πολύτιμο δε, 1-0 του Τυφώνα Λακκωμάτων. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο «φύλακες άγγελους», από τη μια τον Μπόγια που πέτυχε το γκολ που τους έδωσε τη νίκη και από την άλλη τον Κράτσιο που κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Χότζα στο 45΄και να κρατήσει το «μηδέν» στην εστία του!

Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων που βγήκε νικήτρια από το ντέρμπι των «μαυραετών» με τον Δόξα Κορησού, επικρατώντας της με σκορ 2-0. Ο Μακροζήσης στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο ο Σιδηρόπουλος στο 81′ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

0

5

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

1

4

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ

2

0

ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ

ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

1

0

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

3

1

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ

2

0

Η βαθμολογία 

 

Επόμενη αγωνιστική - 4η 

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ

ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

πηγή: sentra.com.gr