Αρχική

ΕΠΣ Γρεβενών - Σχολες Επανεξετασης Προπονητών, 14 - 30/09/2020

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ανακοίνωσε τη λειτουργία Σχολής επανεξέτασης διπλωμάτων UEFA A, UEFA B και UEFA C στην ΕΠΣ Γρεβενών το χρονικό διάστημα 14 - 30.09.2020. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι προπονητές να υποβάλουν το αίτημα τους για συμμετοχή, στην ηλεκτρονική

διεύθυνση [email protected] έως την Παρασκευή 04. 09. 2020.

Επισυνάπτεται σχετικό έγγραφο για υποβολή αίτησης (κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση) στο Τμήμα Εκπαίδευσης & Μητρώου Προπονητών Ε.Π.Ο. (email: [email protected])

 Μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων τα ονόματα των επιλεγέντων προπονητών αναρτώνται στο site της ΕΠΟ.

Οι επιλεγέντες προπονητές οφείλουν εντός πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση των ονομάτων να καταθέσουν το παράβολο επανεξέτασης στο λογαριασμό της Ένωσης, άλλως θα αντικαθίστανται από επιλαχόντες υποψηφίους.

Οι λεπτομέρειες για τη θεωρητική και πρακτική εξέταση κάθε σχολής περιγράφονται μετά την ανακοίνωση των ονομάτων.

 Σε περίπτωση κατά την οποία οι υποψήφιοι που καλούνται να επανεξεταστούν δεν παρευρεθούν (χωρίς να έχουν αποστείλει έγγραφη ειδοποίηση), θεωρείται ότι συμμετέχουν σε αυτή και χάνουν τη μια από τις δυο επανεξετάσεις που έχουν δικαίωμα να πραγματοποιήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του Κανονισμού Λειτουργίας Σχολών Προπονητών ο μέγιστος αριθμός επανεξέτασης είναι δυο φορές το μάθημα (ισχύει για σχολές προπονητών που άρχισαν τη λειτουργία τους μετά την 1η Ιουλίου 2019. Για συμμετέχοντες σε παλαιότερες σχολές ο μέγιστος αριθμός επανεξέτασης είναι δυο φορές το ίδιο μάθημα ή μια φορά και τα δύο μαθήματα μαζί.

Η επανεξέταση πραγματοποιείται εντός των δύο (2) επόμενων ετών από τη λήξη των μαθημάτων της σχολής.