Αρχική

ΕΠΣ Γρεβενών: Πυρσός Γρεβενών – Νεοχώρι 3-0

Ανεβαίνει συνεχώς από αγώνα σε αγώνα ο Πυρσός, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Η ομάδα του Ανδρέα Λέτσιου είχε καθολική υπεροχή και επικράτησε δίκαια, περνώντας στην επόμενη φάση του κυπέλλου, οι φιλοξενούμενοι του Άκη Δημόπουλου άφησαν κατά διαστήματα θετικές εντυπώσεις.


Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Αμυγδαλιάς λόγω έργων στο ΔΑΚ Γρεβενών και αξίζουν συγχαρητήρια στους Γιώργο Ζεμπίλη και Δημήτρη Στεργιόπουλο, που φροντίζουν για την άψογη συντήρηση του γηπέδου, που διαθέτει πραγματικά εξαιρετικό χλοοτάπητα. Στα αξιοσημείωτα πως τέθηκαν αντίπαλοι οι αδελφοί Χαντάβα.
Στο 5΄ πλασέ του Γράβαλου σύρριζα άουτ, στο 7΄ σουτ εν κινήσει του ίδιου παίκτη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λιάκος, ενώ στο 10΄ πάλι ο Γράβαλος είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.
Στο 46΄ ο Μπόζιαρης έβγαλε σέντρα και ο Λευτέρης Κουτσαλιάρης στόπαρε την μπάλα και με απευθείας εντυπωσιακό σουτ στο «Γ», άφησε άναυδο τον τερματοφύλακα (1-0).
 Στο 58΄ ο Κώστας Μπόζιαρης έκανε επέλαση, μπάσιμο στην περιοχή και με δυνατό σουτ το 2-0, στο 61΄ γύρισμα του Πιπέργια, ωραία προσποίηση του Λαγιόκαπα και ο Κώστας Μπόζιαρης από το ύψος του πέναλτι, «έκλεισε» το σκορ.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσέτσιλα (Φαλτάκας, Χερίδου), στο 56΄ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λούδας, διότι ανέτρεψε τον Μπόζιαρη, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Από τους νικητές κανείς δεν υστέρησε σε απόδοση.
Πυρσός Γρεβενών: Κυρατλίδης, Πιπέργιας, Αγκάστρα, Σαχόλι, Μήττας, Λάλλος (62΄ Τσαπαλιάνας), Κουτσαλιάρης, Μπόζιαρης, Λαγιόκαπας, Γράβαλος (49΄ Άγγ. Χαντάβας), Λιούρας (60΄ Ντόλιας).
Νεοχώρι: Λιάκος, Λούδας, Ευαγγελόπουλος, Μωυσιάδης, Μπαλάφας (55΄ Τσακνάκης), Σιδέρης, Κ. Χαντάβας, Κυρατζής, Καφετζής (65΄ Σόλας), Καραγιάννης, Κίλι.