Αρχική

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΓΚΟΥΝΤΑ

 

Την Τρίτη 3 Απριλίου 2018, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Κοζάνης Δημήτρης Παφίλης και ο σύμβουλος Δημήτρης Τσιόπουλος, μετέβησαν στο Μουζάκι Καρδίτσας. Εκεί όπου βρίσκονται 80 αθλήτριες απόλη την Ελλάδα που έχουν προσκληθεί από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές της ΕΟΠΕ στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα σήμερα Τετάρτη 4/4/18, ολοκληρώθηκαν  οι αγώνες του  πρώτου αγωνιστικού πρωτοκόλλου που αφορά της αναμετρήσεις μεταξύ των Ενώσεων. Στην συνέχεια οι επιλεγμένες αθλήτριες θα χωριστούν σε καινούργιες ομάδες σύμφωνα με τις ειδικότητες τους και τις θέσεις τους και θα γίνει ένα δεύτερο αγωνιστικό πρωτόκολλο όπου θα καταγραφεί επιπλέον και η αθλητική προσωπικότητα τους σε άγνωστες ομαδικές συνθήκες.

Συνοψίζοντας και σύμφωνα με το πρόγραμμα Τρίτη , Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή κάθε πρωϊ αγωνίζονται οι μικρές αθλήτριες είτε ως Ενώσεις εναντίον άλλων Ενώσεων, είτε ως κράμα Ενώσεων κατά θέση. Αγώνες γίνονται και τα απογεύματα Τρίτης, Τετάρτης, Πέμπτης. Την Παρασκευή λίγο πριν από την αναχώρηση των αθλητριών ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Παγκορασίδων κ. Γκούντας θα ανακοινώσει στα κορίτσια ποια έχουν επιλεγεί για το ολιγομελές τμήμα που θα αποτελέσει τη βάση της Εθνικής Παγκορασίδων.

Στο Μουζάκι εκτός από τις 80 αθλήτριες βρίσκονται και πολλοί γονείς και άλλοι συγγενείς των κοριτσιών που κάθε πρωϊ και κάθε απόγευμα παρακολουθούν τις προσπάθειες τους.

Οι δύο παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης κατά τη διήμερη παραμονή τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν αρκετές κουβέντες   με την Δέσποινα Λαμπριανίδου που έδειξε ενθουσιασμένη με την παρουσία της σε αυτό το σπουδαίο γεγονός και την εμπειρία αυτή που αποτελεί μεγάλη τιμή και για το Σύλλογο μας, αφού για πρώτη φορά αθλήτρια των Παγκορασίδων του Γ.Σ.Κοζάνης έχει προσκληθεί σε Διακλιμακιακό. Το άγχος της Δέσποινας ευχόμαστε να είναι δημιουργικό και η παρουσία της να μην περάσει απαρατήρητη από τους υπεύθυνους της ΕΟΠΕ και τους ΠΟΠ.

Κατά την επίσκεψη τους στο Μουζάκι οι δύο Διοικητικοί παράγοντες είχαν συνάντηση και εκτεταμένη συζήτηση με τον τεχνικό Υπεύθυνο της Ανάπτυξης κ. Κώστα Χαριτωνίδη και το Συντονιστή Ανάπτυξης της Β.Ελλάδας κ. Μπάμπη Καρασαρλίδη όπου φυσικά αναπτύχθηκαν θέματα σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται από την Ομοσπονδία και τους Συλλόγους για το άθλημα. Επίσης συζήτησαν θέματα του βόλεϊ και με τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παγκορασίδων κ. Κώστα Γκούντα. Ακολούθως ο κ. Καρασαρλίδης ξενάγησε τους παράγοντες του Γ.Σ.Κοζάνης στους χώρους όπου διαμένουν τα κορίτσια στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ανάπτυξης στο Μουζάκι, όπου διαπιστώθηκε ότι οι χώροι είναι άνετοι, πεντακάθαροι, το εστιατόριο πολύ οργανωμένο και τα φαγητά πολύ προσεγμένα, με λίγα λόγια οι αθλήτριες είναι σε πολύ καλό περιβάλλον. Όπως και το κλειστό του Μουζακίου είναι πολύ ωραίο, σύγχρονο αλλά και σε κοντινή απόσταση από εκεί που φιλοξενούνται τα κορίτσια. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις  και οι γηπεδικές συνθήκες λοιπόν είναι εξαιρετικές  για το επίπεδο του Διακλιμακιακού πρωταθλήματος και όλοι όσοι εμπλέκονται δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι μικρές αθλήτριες να νιώσουν οικογενειακά τις άγιες μέρες της Μ.Εβδομάδας που τα περισσότερα κορίτσια απομακρύνονται για πρώτη φορά από τις εστίες τους και από τους δικούς τους ανθρώπους.

Η Δέσποινα αγωνίζεται σε μια ομάδα που αποτελείται από την Ένωση της Κρήτης και την ΕΣΠΕΜ και αυτή η ομάδα κέρδισε και στα δύο παιχνίδια της Τρίτης τις αντιπάλους της. Και στον αγώνα που έγινε σήμερα το πρωϊ το αποτέλεσμα ήταν 2-2.Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι η δική μας αθλήτρια είναι η δεύτερη ψηλότερη αθλήτρια στο σύνολο των 80 αθλητριών.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τρίτη πρωί  3/4/18

ΕΣΠΑΑΑ – ΕΣΠΕΔΑ 3-1

ΕΠΕΣΘ –ΕΣΠΕΚΕΛ 3-1

ΕΣΠΕ ΘΡ + ΧΙΟΣ – ΕΣΠΕΚ + ΕΣΠΕΜ 1-3

ΕΣΠΕΠ – ΕΣΠΕΔΕ + ΣΑΜΟΣ + ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 3-1

Τρίτη απόγευμα  3/4/18

ΕΣΠΑΑΑ – ΕΣΠΕΚΕΛ 3-1

ΕΠΕΣΘ – ΕΣΠΕΔΑ 3-1

ΕΣΠΕ ΘΡ + ΧΙΟΣ - ΕΣΠΕΔΕ + ΣΑΜΟΣ + ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2-2

ΕΣΠΕΠ - ΕΣΠΕΚ + ΕΣΠΕΜ 1-3

Τετάρτη πρωί 4/4/18

ΕΣΠΑΑΑ – ΕΠΕΣΘ 3-1

ΕΣΠΕΔΑ – ΕΣΠΕΚΕΛ 1-3

ΕΣΠΕ ΘΡ + ΧΙΟΣ – ΕΣΠΕΠ 1-3

ΕΣΠΕΚ + ΕΣΠΕΜ - ΕΣΠΕΔΕ + ΣΑΜΟΣ + ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ 2-2