Αρχική

ΕΟΚ: Καλεί έκτακτη συνάντηση για το ζήτημα των κριτών!

Αναφίβολα, αποτελεί το πιο επίκαιρο ζήτημα των ημερών. Το θέμα με τους κριτές έχει προκαλέσει σειρά ανακοινώσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα και για τη διεξαγωγή ή μη των εθνικών πρωταθλημάτων.

Για αυτό το λόγο η ΕΟΚ με ανακοινωσή της καλεί σε συνάντηση όλους τους φορείς αναφορικά με το θέμα αυτό την προσεχή Τετάρτη (14/12) στα γραφεία της προκειμένου να θέσουν επί τάπητος αυτό το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σε συνέχεια ανακοινώσεων ορισμένων Συνδέσμων βοηθών διαιτητών (σημειωτών και χρονομέτρων) περί αποχώρησης τους από τα πρωταθλήματα και κατόπιν των ανακοινώσεων που εξέδωσαν οι φορείς του αθλήματος (Ο.Δ.Κ.Ε., Σ.Ε.Π.Κ., Π.Σ.Α.Κ. και Ε.Σ.Α.Κ.Ε.), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους ουσιαστικά απέρριψαν την πρακτική μονομερών ενεργειών, προτείνοντας διάλογο για την επίλυση των όποιων προβλημάτων και με ξεκάθαρη, όμως, θέση για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, η ΕΟΚ καλεί σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ( ΕΣΑΚΕ, ΟΔΚΕ, ΣΕΠΚ, ΠΣΑΚ και τους Συνδέσμους βοηθών διαιτητών) την Τετάρτη 14/12 και ώρα 12 στα γραφεία της με θέμα συζήτησης τη δημιουργηθείσα κατάσταση επι του ζητήματος που έχει προκύψει. Επαναλαμβάνουμε ότι η πόρτα της Ομοσπονδίας ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και ότι μόνο όταν όλοι είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε το άθλημα να προχωρησει μπροστά, χωρίς, όμως, μονομερεις ενέργειες και κυρίως, με επίλυση των προβλημάτων με ουσιαστικό διάλογο».

The post ΕΟΚ: Καλεί έκτακτη συνάντηση για το ζήτημα των κριτών! appeared first on Basketblog.