Αρχική

Ενίσχυση από Γρεβενά

Το Φ.Σ. Κοζάνη ανακοινώνει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από τον Πυρσό Γρεβενών που φέτος αγωνίζεται στον 2ο Ομιλο της Γ” Εθνικής μαζί με τους ερυθρόλευκους.

– Ο Ηλίας Δούμας (28 ετών, επιθετικός) ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Μακεδονικού Κοζάνης απ” όπου μεταγράφηκε το 2003 στην Κοζάνη όπου αγωνίστηκε για 1 χρόνο στην Δ” Εθνική και 2 χρόνια στη Γ” Εθνική (2004-2006). Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δημήτριο Υψηλάντη και Αλεξάνδρεια (Δ” Εθνική) ενώ τα τελευταία 5,5 χρόνια αγωνίστηκε στον Πυρσό Γρεβενών (Γ” και Δ” Εθνική). Φέτος ο Δούμας αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος Γ” Εθνικής.

– Ο Νίκος Τραυλός (28 ετών, αριστερό μπακ ή χαφ) ξεκίνησε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λαμία, Ανδρούτσο Γραβιάς, Πλατανιά και Πυρσό Γρεβενών σε Γ” και Δ” Εθνική. Το 2010 μεταγράφηκε στην Κοζάνη όπου αγωνίστηκε για 4 χρόνια σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική. Το περασμένο καλοκαίρι  του 2014 μεταγράφηκε στον Πυρσό Γρεβενών όπου αγωνίστηκε σε 10 αγώνες πρωταθλήματος Γ” Εθνικής.

– Ο Ευθύμης Παπακώστας (19 ετών, δεξιός μπακ ή αμυντικό χαφ), προέρχεται από τα Γρεβενά Αεράτα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κ-20 του Άρη Θεσσαλονίκης. Το περασμένο καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στον Πυρσό όπου αγωνίστηκε σε 9 αγώνες πρωταθλήματος Γ” Εθνικής.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν σήμερα 13-1-2015 την πρώτη τους προπόνηση με την ομάδα.

Μετά τις μεταγραφές αυτών των τριών ποδοσφαιριστών η διοίκηση του Φ.Σ. Κοζάνη θα προσπαθήσει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με κάποιες άλλες προσθήκες.

Μεταγραφές Ιανουαρίου 2015, Ευθύμης Παπακώστας, Ηλίας Δούμας, Νίκος Τραυλός

Μεταγραφές Ιανουαρίου 2015, Ευθύμης Παπακώστας, Ηλίας Δούμας, Νίκος Τραυλός