Αρχική

Εκλογή νέου Δ.Σ.στο Φ.Σ.Αναγέννηση Εράτυρας

Στην Εράτυρα την Κυριακή 15/06/2014 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας. Καθ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας το κλίμα που επικρατούσε ήταν άκρως ενωτικό και αυτό φάνηκε όχι μόνο από το γεγονός ότι το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από άτομα που ο καθένας στον τομέα του είναι επιτυχημένος αλλά και από τις αντιδράσεις των κατοίκων και μη του χωριού όπου η στήριξη τους όπως πάντα παρόλο τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ήταν για ακόμα μια φορά μεγάλη.

Αμέσως Μετά το πέρας της ψηφοφορίας και την καταμέτρηση των ψήφων το νέο Δ.Σ συνεδρίασε για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου αλλά επίσης έγινε και η συγκρότηση σε σώμα.

Με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών καθήκοντα Προέδρου αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Ζαρκοδήμος.
Α΄ Αντιπρόεδρος : Χατζηνεράτζης Νικόλαος
Β΄Αντιπρόεδρος :Βεντούλης Θεόδωρος
Γεν.Γραμματέας :Σουμπάκης Χρήστος
Ταμίας-Γεν.Αρχηγός: Δερβένης Κων/νος
Έφορος Υλικού: Γκαντώνας Γεώργιος
Υπεύθυνος Τμήματος Μπάσκετ: Λάμπρου Χρήστος
Αναπληρωματικά Μέλη : Μήλιος Κων/νος-Τσιόρκας Τάσος-Καραμίκας Μάριος
Συμβολικά χρέη Υπευθύνων Δημοσίων σχέσεων αναλαμβάνουν οι κύριοι Κατσαούνης Νικόλαος(Πρ. Δήμαρχος-Γραμμ. Περιφερειακού Συμβουλίου) και Βαδαρλής Ευριπίδης (Ιατρός) Που με την κίνηση τους αυτή ανεβάζουν το ηθικό και ενισχύουν τις πρωτοβουλίες των παιδιών του νέου Δ.Σ.. Η αγάπη τους για την Εράτυρα και τον αθλητισμό δεν τους άφησε περιθώρια άρνησης όταν τους ζητήθηκε να συμβάλλουν στη νέα προσπάθεια, ο μόνος όρος που έθεσαν ήταν ότι δεν τους ενδιαφέρουν οι θέσεις αλλά να βοηθήσουν το νέο Δ.Σ. και τα σχέδια τους.
Να επισημάνουμε επίσης ότι σε ολόκληρη την διαδικασία ήταν παρών και ο απερχόμενος πρόεδρος του συλλόγου Τζήκας Αστέριος ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει να αναλάβει το νέο Δ.Σ. και υποσχέθηκε πως θα είναι κοντά τους σε ότι και αν χρειαστούν.
Με τη σειρά τους τα μέλη του Δ.Σ τον ευχαρίστησαν για την πολύτιμη προσφορά του και υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν την καλή δουλειά που γίνετε όλα αυτά τα χρόνια στο σύλλογο.
Κατά την διάρκεια την συνέλευσης αποφασίστηκε ότι κύριοι υπεύθυνοι για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τμήματος ποδοσφαίρου θα είναι οι Μήλιος Κων/νος-Τσιόρκας Τάσος & Καραμίκας Μάριος πάντα βέβαια σε συνεργασία με τον προπονητή Βασίλη Βικιάρη και όπως προαναφέρθηκε κύριος υπεύθυνος του τμήματος μπάσκετ θα είναι ο Χρήστος Λάμπρου.
Κλείνοντας το νέο Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Ερατυρείς για την πολύτιμη στήριξη τους και να υποσχεθεί πως θα εργαστεί σκληρά για να παραμείνει η Αναγέννηση στην επιτυχημένη τροχιά που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια.