Αρχική

Εθνικός Κοζάνης – handball: Στην κορυφή και πάλι!

Η ομάδα χειροσφαίρισης (handball) μίνι των κοριτσιών της ομάδας του Φ.Σ. Εθνικός Κοζάνης στην κορυφή του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη 22 με 25 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο Πορταριάς-Μακρυνίτσας τα κορίτσια του Νεκτάριου Βλάχου και του Γιώργου  Παπαδόπουλου ξεχώρισαν για τη μαχητικότητα, την αθλητική κατάρτιση, το συνεργατικό  παιχνίδι και την αγάπη τους για το άθλημα, κατακτώντας την πρώτη θέση αφού έμειναν αήττητες και σημειώνοντας πολύ υψηλά σκορ σε καθέναν από τους αγώνες τους.


Αποδεικνύεται περίτρανα  ότι αυτήν η ομάδα των νέων ταλέντων που έμαθαν και αγάπησαν το handball από μικρή ηλικία θα βαδίσει στο δρόμο των επιτυχιών του Εθνικού, δρόμο που φέτος έχουν περπατήσει οι νεάνιδες του συλλόγου κατακτώντας την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και η ομάδα των γυναικών που ανέβηκε στην Α1 Εθνική κατηγορία.
Τις επόμενες μέρες (1-2 Ιουλίου) στην Προσοτσάνη Δράμας είναι η σειρά των κορασίδων να αποδείξουν ότι οι επιτυχίες του Εθνικού δεν είναι τυχαίες και συμπτωματικές αλλά  είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς για τις ίδιες και τους προπονητές τους.
φωτογραφίες ΕΔΩ