Αρχική

Δ ΕΘΝΙΚΗ: Μακεδονικός Κοζάνης – Αλεξάνδρεια 3-2

makedonikos kozanisΜεγάλη νίκη γοήτρου για το Μακεδονικό
 Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στην Κοζάνη, όπου ένας παθιασμένος Μακεδονικός επικράτησε 3-2 της Αλεξάνδρειας με χατ τρικ του Γιώργου Νικολάου.
Ο Μακεδονικός μπορεί να έχει υποβιβαστεί αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για τους πεισματάρηδες ποδοσφαιριστές του που παίζουν για την αξιοπρέπεια τους και τα καταφέρνουν πολύ καλά .

Δείχνουν με τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις τους και τα θετικά αποτελέσματα ότι άξιζαν καλύτερης τύχης στην κατηγορία .

Στο παιχνίδι με την έμπειρη ομάδα της Αλεξάνδρειας ο Μακεδονικός παρέταξε πάθος και μεγάλη θέληση για τη νίκη.
Με την έναρξη του παιχνιδιού οι παίκτες του Γιώργου Παπακώστα πίεσαν ψηλά κι αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 8′ (κεφαλιά του Αργυρόπουλου , μπλόκαρε ο Κύρρου) κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν τους φιλοξενούμενους στο 14΄όταν ο Ζιαζιάς με ωραία μπαλιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Νικολάου που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 .
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να αντιδράσουν και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες με τον Κίτσα ,(25′ 31 ‘ 35′ ) με τον Βαρυτιμίδη όμως να του κλέβει και τις τρεις φορές τη μπουκιά απο το στόμα.
Στο Β΄ μέρος με το καλημέρα (49΄)ο Μακεδονικός πετυχαίνει γκολ καρμπόν με το πρώτο (δημιουργός ο Ζιαζιάς και σκόρερ ο Νικολάου )και κάνει τα τέρματά του δύο.
Στο 57’ ο Χαλβατζής μείωσε για την Αλεξάνδρεια, κάνοντας το 2-1.
 Στο 90’ όμως πάλι ο Νικολάου, μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ζαχαριάδη  σημείωσε το 3-1.
Στο 90+2’ μετά από φάουλ του Αραπέλη, ο Παπαδόπουλος Κ. διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Στο ημίχρονο προκλήθηκε ένταση την ώρα που οι ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια, με τον Μακεδονικό να την  καταδικάζει , λέγοντας… «μακριά από αυτόν».
Μακεδονικός Κοζάνης  (Γιώργος Παπακώστας): Βαρυτιμίδης, Μαντζόλας, Αντωνόπουλος Γρ., Κουμπούρας, Μαλούτας (71’ Ζαχαριάδης), Κυπίρτογλου, Παπαδημητρίου, Κωστίκας, Αργυρόπουλος, Ζιαζιάς.
Αλεξάνδρεια  (Κυριάκος Καρασαββίδης): Κύρου, Βλάχος, Χατζηβασιλειάδης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Αντ. (71’ Μυλωνάς), Αραμπατζής, Ζωγράφος (46’ Λέκκας), Χαλβατζής, Kίτσας, Αραπέλης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ