Αρχική

Δ’ Εθνική:Κοζάνη – Κάστορας 0-0

Άσφαιρη η Κοζάνη λευκή ισοπαλία με τον Κάστωρ

Άσφαιρη η Κοζάνη δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Κάστορα που πήρε τον βαθμό της λευκής ισοπαλίας στο ΔΑΚ Κοζάνης στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος 2012-13.

Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν μέτριοι σ’ ένα πρώτο ημίχρονο που δεν είχε φάσεις, με εξαίρεση μία κεφαλιά του Ταφαρλή στο 35′ που απέκρουσαν οι αμυντικοί του Κάστορα πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή κι ένα δυνατό σουτ του παίκτη-προπονητή του Κάστορα Τσούκλη στο 42′ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Κοζάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη μπήκε με περισσότερη ζωντάνια, πίεσε τον Κάστορα, είχε κάποιες καλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα ένα χαμένο πέναλτι του Καραμπατζάκη κι ένα δοκάρι του Κουλουκίδη, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα.
Η είσοδος του δραστήριου νεαρού Ντεμιράϊ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έδωσε ώθηση στους ερυθρόλευκους που πίεσαν τους φιλοξενούμενους χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο Κάστορας από την πλευρά του πρόσεξε κυρίως την άμυνα του και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι Καστοριανοί παρουσίασαν ένα συμπαγές σύνολο που θα δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους.
Στο 48′ φάουλ-πάσα των φιλοξενούμενων από πλάγια στον επερχόμενο Τζιώτζη που πλάσαρε από καλή θέση αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 49′ προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Τρυφωνίδη, ο Συμεωνίδης δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά.
Στο 51′ ανατροπή του Ζηνόβιου από τον Τράντα με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.
Ο μόνιμος εκτελεστής από τα έντεκα βήματα Καραμπατζάκης αστόχησε καθώς ο Κοσμίδης με θεαματική εκτίναξη απέκρουσε τη μπάλα.
Στο 57′ κόρνερ του Τοπάλη, ο Ζηνόβιος από κοντά έστειλε την κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια.
Στο 76′ νέο κόρνερ του Τοπάλη, κεφαλιά του Κουλουκίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κάστορα και πέρασε άουτ.
Στο 86′ σουτ του Αντωνιάδη πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.
Κοζάνη (Παρασκευάς): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης (84′ Τσίλης), Ποζίδης (55′ Κουλουκίδης), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Τρυφωνίδης (68′ Ντεμιράϊ), Ζηνόβιος, Τοπάλης, Κ. Παπαδόπουλος.
Κάστορας (Τσούκλης): Κοσμίδης, Καρανάσιος, Τράντας, Σαββίδης, Μήνος, Τσούκλης, Σίμου (68′ Μαλαγκάνος), Γκούρλιας, Κοκοβίδης (53′ Πάσιος), Τζιώτζης (88′ Παπαθανασίου), Αντωνιάδης.
Διαιτητής: Παπαργυρίου (Πιερίας).
Βοηθοί: Κύφος, Πέτρου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΣΠΟΡΤ