Αρχική

Δύο σύλλογοι δρομέων υγείας (Εορδαίας & Πατρών) ενώνουν τις δυνάμεις τους για την διάδοση του Μαζικού αθλητισμού

dromeonΤην Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, ο σύλλογός μας ξεκινάει μία καινούρια προσπάθεια την οποία πρωτοξεκίνησε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε . Την καθιέρωση προπονήσεων μέσα στην ίδια την πόλη μας.Η προπόνηση θα είναι κοινή με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πατρών.

Γι αυτό καλούμε όλα τα μέλη, τους φίλους αλλά και όσους αγαπούν τον αθλητισμό, να παραβρεθούν στις 8 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας. Εκεί θα δείτε και το πανό με το λογότυπο του συλλόγου. Σκοπός μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε πολίτη και να του δώσουμε την ευκαιρία να αθληθεί. Η απόσταση που θα τρέξουμε με πολύ χαλαρό ρυθμό ( κοντά στα 4 χιλιόμετρα) θα είναι μικρή οπότε μπορείτε όλοι να συμμετέχετε…
Η εκκίνηση θα δοθεί από το την Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας , θα συνεχιστεί επί της οδού 25ης Μαρτίου έως το Υδραγωγείο όπου εν συνεχεία θα μπούμε στην οδό Γουμεράς μέχρι να φθάσουμε στην οδό Π. Αδαμοπούλου. Από την οδό Π. Αδαμοπούλου θα μπούμε στον κυκλική διαδρομή του Πέτρινου σχολείου και θα κατευθυνθούμε προς την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. Εν συνεχεία θα μπούμε στην οδό Δημοκρατίας και θα την διασχίσουμε έως την διασταύρωσή της με την οδό Δήμητρας.Έπειτα θα ακολουθήσουμε την οδό Δήμητρας έως την διασταύρωσή της με την οδό 25ης Μαρτίου. Θα περάσουμε μπροστά από το Δημαρχείο Πτολεμαΐδας…..Θα συνεχίσουμε στην 25ης Μαρτίου έως την διασταύρωσή της με την οδό Γονατά και αφού εισέλθουμε εκ νέου στην οδό Π. Αδαμοπούλου θα καταλήξουμε στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας.
Φορέστε λοιπόν τα αθλητικά σας και ελάτε μαζί μας!
Σας περιμένουμε ……….

Μου άρεσε(0)Δε μου άρεσε(0)