Αρχική

Δύο συμμετοχές του ΣΜΑΚ στην Ανάβαση Βλάστης

Γιώργος ΜπέμπηςΣτην 5η Ανάβαση Βλάστης που διοργανώνει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου συμμετέχει ο αθλητής μας Μπέμπης Γιώργος με Citroen Saxo VTS στην κλάση Α6. Ο Γιώργος κάθεται για πρώτη φορά στο bucket του οδηγού αφού στους αγώνες που συμμετείχε χρόνια τώρα ήταν συνοδηγός του Παύλου Μπαξεβανάκη.

Τη συμμετοχή στηρίζει η KONSTANTINIDIS RALLY TEAM και με χορηγούς το CITY SPORTS CAMP, έναν υπερσύγχρονο πολυχώρο αθλητισμού και ψυχαγωγίας στα Κοίλα Κοζάνης και η εταιρία Ιαπωνικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων JAPAN PARTS BAXEVANAKIS που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε καλό αγώνα και καλό τερματισμό στην πρώτη Ανάβαση για το Γιώργο και ευχόμαστε να το χαρεί και να συνεχίσει.

Στον ίδιο αγώνα θα συμμετέχει και ο Αλέξης Μάστορας με Peugeot 106 1.3 στην κλάση Ε9. Ο Αλέξης ξεκίνησε καλά φέτος την πορεία του στις Αναβάσεις Βορείου Ελλάδας με την 3η θέση στο βάθρο στον πρώτο αγώνα που έγινε στον Κορύλοβο Δράμας και ευχόμαστε να ανέβει στο βάθρο και στην πλατεία της Βλάστης.

Οι δοκιμές θα γίνουν το Σαββάτο 25/9 στις 11:30 πμ ενώ ο αγώνας ξεκινά την Κυριακή 26/9 στις 11:00πμ.