Αρχική

Δόθηκε το έναυσμα για τη νέα χρονιά στις Ακαδημίες της Α.Ε Κοζάνης (Φωτογραφίες)

Στο κέντρο διασκέδασης «Γέφυρα» στην Κοζάνη πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των προπονητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης, αλλά και του βασικού χορηγού για τη φετινή χρονιά που είναι το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Κόσμος».  Οι άνθρωποι της Α.Ε Κοζάνης ευχαρίστησαν θερμά το νέο βασικό χορηγό της ομάδας, όπου όπως είπαν τις δύσκολες εποχές που ζούμε ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τις φανέλες των παικτών.  Από τη μεριά του ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νίκος Σιδηράς ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική και σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά χωρίς τραυματισμούς, ζητώντας παράλληλα τη συνεργασία με τους γονείς των αθλητών, ώστε η χρονιά να κυλήσει χωρίς προβλήματα.

Ο Βασίλης Μαντζώλας θα είναι ο προπονητής του Παιδικού τμήματος (14-15 ετών), ο Σωτήρης Σαμαράς του Προπαιδικού τμήματος (12-13 ετών), ο Μάκης Μαλούτας του τμήματος Τζούνιορ (10-11 ετών) και ο Ηλίας Παπαντωνίου (με τη βοήθεια του Βασίλη Μαντζώλα), θα είναι ο προπονητής των τμημάτων Μίνι (8-9 ετών) και Προμίνι (6-7 ετών).
Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας θα είναι ο Στέργιος Φουρκιώτης που με βοηθό προπονητή τον Γιώργο Ζαχαρία θα είναι επίσης υπεύθυνος και για την αγωνιστική ομάδα των Ελπίδων ΑΕΚ που φέτος θα αγωνιστεί στην Γ’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος