Αρχική

Δωτιέας-Κοζάνη 1-1

Ισόπαλο με 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στην Αγιά Λάρισας ανάμεσα στον τοπικό Δωτιέα και την Κοζάνη.

Ο αγώνας έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο καθώς οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν ισοδύναμες.

Στο 6′ σέντρα του Γκέγκα από δεξιά, πλασέ του Τσικόπουλου μόλις άουτ.

Στο 22′ ο Δωτιέας προηγήθηκε στο σκορ μετά από χτύπημα κόρνερ, πρώτη κεφαλιά του Πετρουζέλη και δεύτερη κεφαλιά από κοντά του αρχηγού Τσατσαλίδη.

Η Κοζάνη ισοφάρισε στο 44′ μετά από δυνατό πλάγιο άουτ του Ηλία, γυριστή κεφαλιά του Κάλφα και σουτ από κοντά του Δημήτρη Ταφαρλή.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι συνέχισε να είναι μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αναπτυχθούν λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου και να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου.

Καλύτερη στιγμή για την Κοζάνη ένα καλό σουτ του Κυριάκου Παπαδόπουλου στο 60′ που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Δωτιέας θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν μετά από σύγχυση στην περιοχή της Κοζάνης η κεφαλιά του Κοκκίνη βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Πετρουζέλης και Κατσίκης του Δωτιέα, ενώ από την Κοζάνη οι Ηλίας, Κάλφας και Καραμπατζάκης (συμπλήρωσε τέσσερεις και χάνει το επόμενο παιχνίδι με τον Πυρσό).

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αντωνίου): Σταυράκης, Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Δημολιός, Κουρδής (89′ Κόκκας), Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Λάϊος, Κούβελας (57′ Ντάνιελ «Ουέλινγκτον» Γκονσάλβες), Τσιρογιάννης (51′ Γούτος), Κατσίκης.

ΚΟΖΑΝΗ (Προβίδας): Βίδρας, Ηλίας, Αλιατίδης, Μπιμπίρης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Τσικόπουλος (62′ Χαματάϊ), Γκέγκα, Ζιγκερίδης (89′ Ντούκα), Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (76′ Δρόσος).

Διαιτητής: Θεολόγου (Πέλλας).

Βοηθοί: Κωτούλας, Τζανής (Πέλλας).