Αρχική

Δυναμώνει ο Μακεδονικός Κοζάνης με έξι μεταγραφές

Μετά την προώθηση οκτώ νέων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την θυγατρική Κοζάνη 2004 ο Μακεδονικός προχώρησε σε ακόμη έξι μεταγραφικές κινήσεις.

Οι ιθύνοντες του Μακεδονικού κινήθηκαν γρήγορα κλείνοντας νωρίς  το ρόστερ και πριν καλά -καλά ξεκινήσουν επίσημα οι μεταγραφές (θα κινηθούν και είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα).Ο Μακεδονικός ανακοίνωσε τις συμφωνίες με έξι ποδοσφαιριστές που θα τον ενισχύσουν σημαντικά στο δυνατό νέο πρωτάθλημα  της Α΄ κατηγορίας.Ουσιαστικά πρόκειται  για  μεταγραφές–επιστροφές, αφού οι πέντε από τους έξι που συμφώνησαν είχαν αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια με τα χρώματα του Μακεδονικού.

Αρχικά  ο Μακεδονικός “ψώνισε” από Αιανή. Αποκτήθηκαν οι Αχιλλέας Αραγιάς, αμυντικός, Χάρης Καραγιώργος αμυντικός μέσος, Νικολάου Γιώργος μεσοεπιθετικός, και Χαράλαμπος Σαραφίδης τερματοφύλακας.

Επιστρέφει στην ομάδα ο Ηλίας Παπαδημητρίου αμυντικός, ο οποίος είχε μετακομίσει τον περασμένο Δεκέμβριο στον Κένταυρο Πρωτοχωρίου και τέλος μεταγραφή μπορεί να θεωρηθεί κι αυτή του Νίκου Κουτούλα που πέρσι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Με δεδομένο την παραμονή των περισσοτέρων παικτών που αποτελούσαν τον περσινό κορμό της ομάδας και τη φετινή μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση, ο Μακεδονικός φαίνεται να δημιουργεί ένα δυνατό ρόστερ αποτελούμενο από πολλούς ταλαντούχους νεαρούς αλλά και από έμπειρους ποδοσφαιριστές.

 

Μου άρεσε(1)Δε μου άρεσε(0)